Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Cu 70 de cărămizi în spate pentru mine nu e în fiecare zi Duminica ! Ca sa închid " gurile rele " !![]()
...in lipsa unei actiuni a C D...
Domnule Stoicescu, incurajam exprimarea opiniilor si doleantelor dvs. si ale oricarui participant in Amatur, si va invit sa va expuneti ideile in topicul dedicat: https://www.tenisdemasa.ro/forum/node/1061066
Cu singura rugaminte de a folosi subiect, predicat si, eventual, dovezi palpabile in sprijinul afirmatiilor pe care le faceti.
Mulțumesc!
Buna seara!M-am uitat pe rezultate si pe clasament si am observat o greseala la hobby.Pe locurile 3-4 apar Macuc(corect) si Olaru Viorel(incorect).In locul lui Olaru,trebuia Gonta Viorel din Tecuci.Gonta a jucat sfert de finala cu Stanciu Costin apoi semifinala cu mine (Mania Gabriel).Si pe tabloul eliminatoriu este gresit in ceea ce priveste acest aspect.Spun lucrul acesta pentru ca l-am observat si bine ar fi daca s-ar putea corecta.O seara frumoasa si linistita!