AmaTur: Turneu A Oras Mizil - Trofeul PRAHOVEAN "Paleta de la Bloc" - Etapa a II-a - 20 / 21 Mai 2023

Cu 70 de cărămizi în spate pentru mine nu e în fiecare zi Duminica ! Ca sa închid " gurile rele " ! :cat:

Cu 70 de cărămizi în spate pentru mine nu e în fiecare zi Duminica ! Ca sa închid " gurile rele " ! :cat:

Din respect pentru cei cu caramizi ... hemoroizi ...prietenii .. operatii .. , am deja o lista , mult prea lunga .... promit victorii cu 3-0 in lipsa unei actiuni a C D

Eu nu stau la mila nimanui !

Pe mine Theo Popescu m-a batut 3-2 in semifinala, nu 3-1. N-o sa uit multa vreme meciul asta, sa revin de la 0-2 la seturi, sa am 10-5 in decisiv si totusi sa pierd, Vreau sa ramana rezultatul corect ca sa-mi aduc aminte de el tot timpul cand ma uit pe istoric. 😂

Domnule Stoicescu, incurajam exprimarea opiniilor si doleantelor dvs. si ale oricarui participant in Amatur, si va invit sa va expuneti ideile in topicul dedicat: https://www.tenisdemasa.ro/forum/node/1061066

Cu singura rugaminte de a folosi subiect, predicat si, eventual, dovezi palpabile in sprijinul afirmatiilor pe care le faceti.

Mulțumesc!

Sigur , prima postare de azi avea si subiect si predicat , era si la locul potrivit , dar mai ales ora era mult prea importanta .
Pentru cei prezenti in jurul mesei a fost un umil exemplu de joc cu cei ce pot juca bine in zilele de luni , marti ... dar sambata . duminica au emotii .
Nu am cadera si nici atatea predicate cate subiecte se pot afla .
Cu scuze , rog ca postarile mele de azi sa fie mutate , sterse !
Multumesc si scuze !

" Caramizi" = metaforă. Hemoroizi = termen jignitor care nu va face cinste. Discuția este stupida.

Multumim CSO Mizil - dl. Mares Catalin, participantilor, felicitari premiantilor, sarbatoritilor care au ales sa "petreaca" la concurs, Velvet Winery pentru atentiile oferite.

Buna seara!M-am uitat pe rezultate si pe clasament si am observat o greseala la hobby.Pe locurile 3-4 apar Macuc(corect) si Olaru Viorel(incorect).In locul lui Olaru,trebuia Gonta Viorel din Tecuci.Gonta a jucat sfert de finala cu Stanciu Costin apoi semifinala cu mine (Mania Gabriel).Si pe tabloul eliminatoriu este gresit in ceea ce priveste acest aspect.Spun lucrul acesta pentru ca l-am observat si bine ar fi daca s-ar putea corecta.O seara frumoasa si linistita!

Buna seara!M-am uitat pe rezultate si pe clasament si am observat o greseala la hobby.Pe locurile 3-4 apar Macuc(corect) si Olaru Viorel(incorect).In locul lui Olaru,trebuia Gonta Viorel din Tecuci.Gonta a jucat sfert de finala cu Stanciu Costin apoi semifinala cu mine (Mania Gabriel).Si pe tabloul eliminatoriu este gresit in ceea ce priveste acest aspect.Spun lucrul acesta pentru ca l-am observat si bine ar fi daca s-ar putea corecta.O seara frumoasa si linistita!

Multumesc, am corectat.

Pe mine Theo Popescu m-a batut 3-2 in semifinala, nu 3-1. N-o sa uit multa vreme meciul asta, sa revin de la 0-2 la seturi, sa am 10-5 in decisiv si totusi sa pierd, Vreau sa ramana rezultatul corect ca sa-mi aduc aminte de el tot timpul cand ma uit pe istoric. 😂

Multumesc, am corectat.

Back
Sus