Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.

dl mada, exista o plangere ca paleta pe care ati vandut-o ar fi jucata nu 10-12 ore dar mult mai mult, poate 12 luni.Ambele fete au fost jucate aproximativ 10-12 ore
buna ziua ... imi cer scuze dar nu prea am ce sa comentez din moment ce am pus la vanzare o paleta cu un lemn Carbon ...si 2 fete care noi costa peste 100 lei bucata (pretul fiind de 150) din care eu am mai platit si posta si primitul banilor si nu mai spun drumul pina la posta de 2 ori , si nu asta a fost intelegerea initiala cumparatorul sunind ca imi pune banii in cont si multe alte vorbe dar ma rog.Eu nu stau sa ma plimb la posta de nu stiu cite ori pt o amarita de paleta care este vanduta cu poze si explicatii pt cineva care probabil o dorea gratis.Plus ca nu stau sa mai comentez limbajul persoanei in cauza (nu ne tragem de sireturi domnule)o zii buna.
Ca tot e topic de "scandal" dar cumparatorul ce doreste in 150 lei ? lemn nou nout cu fete cat se poate de noi ?
Omul a pus poze, trebuia sa te documentezi inainte, ii mai cereai niste poze in privat etc.
Si nu vad unde vanzatorul a specificat ca fetele le-a achizitionat de noi, el a spus ca au fost jucate 10-12 ore, de el ceea ce poate sa fie adevarat.
Vrei chilipir, asta meriti.
Lemn hand made by Levi cabon...86 grame (as spune ceva off-)
Ambele fete au fost jucate aproximativ 10-12 ore