ÎNCHIS PALETE CUSTOM, FETE SI LEMNE CHINEZESTI (ttmall.ro)

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
salut,vreau si eu GALAXY MOON 1 BUC NEAGRA,DHS H3 NEO 1 BUC NEAGRA,IARBA PALIO ROSIE,729804 ROSIE SI 2 CUTII DE MINGII DOUBLE FISH, 0720222908

M-ar interesa LKT Ayous Hinoki daca-l mai ai...eventual daca ai putea sa-mi recomanzi si fete pt ele....asa ca pt un incepator care joaca mai mult cu mingi plasate si pe contre....
Multumesc anticipat...
sau nr meu de tel pt detaliile comenzii: 0761685334

Ultima editare:
sa-mi mai rezervi te rog un dhs h3 neo negru si un national pogo rosu...pt baietii din echipa...:)

Luni o sa am produsele de la 729, LKT si DHS, dar produsele Galaxy, husele si lipiciul mai intarzie.

Eu voi lipsi din tara weekend-ul asta si nu stiu daca o sa am net acolo. Asa ca e posibil sa nu raspund la mesaje pana luni dupa pranz.

vreau si eu doua bucati iarba palio ck 531a..una neagra si una rosie..se poate?

As dori un Friendship/729 802, neagra de 2. Ma intreb daca ar fii compatibil cu lemnul pe care il am. Tel. 0729612012. Multumesc.

Ultima editare:
sal, LKT Red Diamond sau Galaxy Yin-He Moon (echivalent tenergy o5 din lista data de tine)poti aduce? si un lemn echiv tbs?

recomand ,,focus snipe 3 '' este o fata non lipicioasa foarte rapida.am lipit-o pe un lemn vechi ,,shanghai''(pionier) a iesit un setup foarte bun.A dat citeva mingi si INFO TULCEA'' cu setupul meu si a fost incintat de felul cum pleaca mingea din el.Apropo nu are sa va vina sa credeti dar am lipit-o cu lipici pentru camere de bicicleta,are efect de speed glue.
---------- Post added 14-Jun-2011 at 14:14 ----------
acum am si un LKTinstinct+ tot de la Rblade si vreau sa pun inca un rind de ,,focus snipe 3''sa vad cum se comporta pe acest lemn.

^ Multumesc pentru review :)
Am actualizat primul post cu produsele care au sosit.

recomand si lui INFO TULCEA aceste fete pe lemnul care am inteles ca si-l va lua LKT instinct+.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus