Tot auzisem diverse lucruri despre fata Gambler Outlaw. Am vazut si niste secvente video pe youtube in care cineva juca cu aceste fete. M-a impresionat in secventele respective spinul generat fara prea mult efort de jucatorul care le folosea. Bineinteles ca nu m-am putut abtine si am cumparat una de la RBlade (caruia ii multumesc pentru promptitudinea cu care a trimis coletul, chiar daca era vorba numai de o fata). Intentionam sa o lipesc pe DHS PG7 pe care abia l-am comandat pe
www.eacheng.net. Nu am rezistat nici tentatiei de a o taia si lipi pe lemnul cu care joc acum (Stiga Clipper). Iata ce am aflat:
- Fata e "low-throw"; la inceput nu ma puteam obisnui deloc nici cu diferenta de viteza fata de Bryce Speed, nici cu traiectoria foarte joasa sub care arunca mingea. Am tot sters-o cu solutie de curatat si lucrurile s-au imbunatatit considerabil (cred ca era putin lipicioasa de la folia de protectie). Topspin-ul e o placere, efectul generat fiind intr-adevar foarte mare. Plesnelile sar din schema, totul se duce in fileu. La servicii e excelenta, reusind sa genereze efecte mari pe mingi lente care sunt greu de atacat. Returnarea serviciilor e de asemenea un punct forte. Oricum, cred ca trebuie un lemn cu carbon si saritura m-ar multumi mai mult (chiar am si dezlipit-o deja si am lipit-o pe un lemn cu carbon).
- Fata e foarte usoara; e lucrul care pe mine personal m-a deranjat cel mai mult la aceasta fata (acesta e cel de-al doilea motiv pentru care am lipit-o pe un lemn mai greu, cu carbon). Clipper-ul meu are numai 84 g. Cu 2 fete mai grele capata forta.
- Buretele e poros iar topsheet-ul e foarte subtire. Am avut emotii cand am dezlipit-o de pe lemn, dar a ramas intreaga. Lipiciul a ramas pe lemn, iar fata curata. Nu stiu ce duritate are buretele, dar fata e moale.
Concluzia mea ar fi: fata e foarte buna pe un lemn cu carbon. E bine sa fie folosita si o fata mai grea pentru a echilibra setup-ul.