AmaTur: Turneu B Pandemic Cup, Târgoviște - 27/28.06.2020

Se înscriu frații Badea : Daniel la amatori ( dacă se poate ) si Mihai la hobby( nou ).

Acum am vazut ca incepe la ora 14 ...eu la ora 17.25 am ultimul tren de intoarcere...imi pare rau, ma retrag, ramane pe altadata, cand va fi dimineata!

Pentru micșorarea riscului de infectare, propun ca în regulamentul de desfășurare a partidei (pe perioada pandemiei), să nu se mai schimbe partea de joc de la un set la altul. La început, când se ascunde mingea, cel care ghicește alege serva sau partea de joc. Pe parcursul partidei nu se mai schimbă partea. Cred că nu este necesar să explic de ce .....

Pentru micșorarea riscului de infectare, propun ca în regulamentul de desfășurare a partidei (pe perioada pandemiei), să nu se mai schimbe partea de joc de la un set la altul. La început, când se ascunde mingea, cel care ghicește alege serva sau partea de joc. Pe parcursul partidei nu se mai schimbă partea. Cred că nu este necesar să explic de ce .....

Consider că un consum responsabil de palincă (eventual țuică), înainte și după fiecare meci (sau chiar set), ar duce la eliminarea oricărui risc de contaminare.

Back
Sus