Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
De altfel, lemnele vandute pentru aparare moderna sunt medium size si grele.Cred ca ridici stacheta prea sus! N-ai gasit pentru ca nu exista!!! Si parerea mea este ca epoca paletelor superslow a inceput sa apuna, odata cu fetele friction less. Multi au invatat sa joace impotriva lor, asa ca e randul nostru sa ne urnim din stereotipia blocului pasiv. Un lemn all, all+, o iarba ce poate produce mult spin, o strategie bazata pe o agresivitate sporita pe BH, un FH ofensiv ce speculeaza la maxim oportunitatile provenite din efectele deranjante al reverului, reprezinta pentru viitor, calea de urmat in jocul cu iarba.
pune fetele direct inpalma !
Putin aluat de la placinte cu poale in brau in strat de 1 mm, apoi OX si mingea nu va mai sari deloc!:lol:Nu trebuie sa va mirati pentru Eugen toate lemnele si fetele sunt prea rapide, mai are putin si nu mai foloseste lemn la paleta , pune fetele direct inpalma !
de ce nu luati legatura cu domnul levi sau domnul dan sa duceti la cap macar una din propuneri si sa vedeti cum merge?Pentru inceput as propune un lemn cu urmatoarea configuratie:
koto (0.6) - limba (0.6) - tei (3.6 mm) - balsa (3 mm) - nuc (0.6 mm).
FH (Off-)-------------------------------------------BH (Def+ / All-)
Cum cel mai bun echilibru il au paletele cu lemne si fete simetrice, cred c-ar merita facut si testat un prototip pe baza acestei teorii. Ca sa ramana centrul de greutate in zona miezului de tei, cred ca stratul intermediar de balsa ar trebui crescut chiar la vreo 5 mm (sau cautata o esenta de balsa cu densitate peste cea standard si mentinut la 3-4 mm).
Propunerea 2:
nuc (0.6 mm) - balsa (1 mm) - nuc (0.6 mm) - balsa (1 mm) - nuc (0.6 mm) - balsa (1 mm) - nuc (0.6 mm)
La structura asta probabilitatea de a avea centrul de greutate intr-un strat de balsa (miez) e destul de ridicata.
Propunerea 3:
koto (0.6) - limba (0.6) - tei (2mm) - balsa (8mm) - nuc (0.6 mm) (ar iesi foarte rigid lemnul, in ciuda folosirii a 3 straturi elastice pe partea de FH)
Stau prost cu bugetul deocamdata, dar in timp tot voi experimenta prima varianta, ca ma roade prea tare curiozitatea.de ce nu luati legatura cu domnul levi sau domnul dan sa duceti la cap macar una din propuneri si sa vedeti cum merge?
Inca n-am gasit, dar merita studiate parerile de aici:poate gasesti ce esente is pe lemnul tibhar defense plus...mai ales ala din mijloc is tare curios sa aflu ce-i...ar fi tare buna o intalnire a ierbarilor la o bere si o masa de pingpong
![]()
Pentru fete cu burete si joc bazat mult pe topspin consider exceptional lemnul Sintech All+. Si blocurile merg foarte bine.Cel mai bun lemn pentru iarba OX este Levi Cloth Sintec All+. Miez din pin, plop, fibra Cloth Sintec, hinoki. Scoate maximul din Tibhar Grass Dtecs, cea ce nu multe lemne se pot lauda ca stiu sa o faca!
Tocmai de-asta vreau sa trec la antispin. I-a facut d-nul Levi un lemn fantastic unui amic ce da bine topspin si de-atunci ne spulbera pe toti. Inainte, cand folosea un Butterfly Schlager Precision, il cam bateam, deci d-nul Levi e peste Butterfly la capitolul control. Mare pacat ca n-are salcie. Cate experimente frumoase puteam face...Jucatorii cu adevarat tari, in general nu se prea impiedica de ierbarii de nivelul nostru. Pentru ai incurca cat de cat, trebuie sa evoluam in joc, pe toate planurile.