Alex Muresanu rookie boboc Înscris 29 Iul 2013 Mesaje 669 Scor reacție 0 Vârstă 51 Locație Sibiu 4 Iun 2015 #181 Va rog sa schimbați daca se poate : Nick actual -AriaSportTDM Nick nou - Alex Mureșanu
clau regular contributor Administrare 𝓌𝑒𝒷𝓂𝒶𝓈𝓉𝑒𝓇 Înscris 24 Iul 2008 Mesaje 1.692 Scor reacție 543 Locație Bistrița 5 Iun 2015 #182 AriaSportTDM a spus: Va rog sa schimbați daca se poate : Nick actual -AriaSportTDM Nick nou - Alex Mureșanu Click pentru a extinde... rezolvat
AriaSportTDM a spus: Va rog sa schimbați daca se poate : Nick actual -AriaSportTDM Nick nou - Alex Mureșanu Click pentru a extinde... rezolvat
Alex Muresanu rookie boboc Înscris 29 Iul 2013 Mesaje 669 Scor reacție 0 Vârstă 51 Locație Sibiu 6 Iun 2015 #183 Multumesc mult
M Militianca newbie cadet Înscris 4 Sep 2014 Mesaje 22 Scor reacție 0 Vârstă 27 Locație Filipestii de Tirg 17 Aug 2015 #184 Va rog sa schimbați daca se poate : Nick actual: Sterie Georgiana Nick nou: Militianca
clau regular contributor Administrare 𝓌𝑒𝒷𝓂𝒶𝓈𝓉𝑒𝓇 Înscris 24 Iul 2008 Mesaje 1.692 Scor reacție 543 Locație Bistrița 25 Aug 2015 #185 Sterie Georgiana a spus: Va rog sa schimbați daca se poate : Nick actual: Sterie Georgiana Nick nou: Militianca Click pentru a extinde... rezolvat
Sterie Georgiana a spus: Va rog sa schimbați daca se poate : Nick actual: Sterie Georgiana Nick nou: Militianca Click pentru a extinde... rezolvat
M Militianca newbie cadet Înscris 4 Sep 2014 Mesaje 22 Scor reacție 0 Vârstă 27 Locație Filipestii de Tirg 25 Aug 2015 #186 multumesc!!
iMihai rookie senior Înscris 7 Feb 2013 Mesaje 696 Scor reacție 29 Locație Bacău 13 Sep 2015 #187 nick vechi - mihai bt nick nou - miTză Multumesc !!!
clau regular contributor Administrare 𝓌𝑒𝒷𝓂𝒶𝓈𝓉𝑒𝓇 Înscris 24 Iul 2008 Mesaje 1.692 Scor reacție 543 Locație Bistrița 14 Sep 2015 #188 Mihai BT a spus: nick vechi - mihai bt nick nou - miTză Click pentru a extinde... rezolvat
viorelul newbie cadet Înscris 12 Feb 2015 Mesaje 48 Scor reacție 0 Locație București 21 Sep 2015 #189 nick vechi - viorel.anin nick nou - viorelul Mersi anticipat.
clau regular contributor Administrare 𝓌𝑒𝒷𝓂𝒶𝓈𝓉𝑒𝓇 Înscris 24 Iul 2008 Mesaje 1.692 Scor reacție 543 Locație Bistrița 23 Sep 2015 #190 viorel.anin a spus: nick vechi - viorel.anin nick nou - viorelul Mersi anticipat Click pentru a extinde... ok
viorel.anin a spus: nick vechi - viorel.anin nick nou - viorelul Mersi anticipat Click pentru a extinde... ok
D dantim Guest 24 Sep 2015 #191 Am și eu o mica întrebare, de ce mi sa șters o postare fără nici un motiv real. - - - Actualizat - - - Cred ca știți foarte bine despre ce postare este vorba și nu se intima pentru prima data.
Am și eu o mica întrebare, de ce mi sa șters o postare fără nici un motiv real. - - - Actualizat - - - Cred ca știți foarte bine despre ce postare este vorba și nu se intima pentru prima data.
clau regular contributor Administrare 𝓌𝑒𝒷𝓂𝒶𝓈𝓉𝑒𝓇 Înscris 24 Iul 2008 Mesaje 1.692 Scor reacție 543 Locație Bistrița 25 Sep 2015 #192 dantim a spus: Am și eu o mica întrebare, de ce mi sa șters o postare fără nici un motiv real. - - - Actualizat - - - Cred ca știți foarte bine despre ce postare este vorba și nu se intima pentru prima data. Click pentru a extinde... Si cum doriti sa va schimb nickul domnul dantim?
dantim a spus: Am și eu o mica întrebare, de ce mi sa șters o postare fără nici un motiv real. - - - Actualizat - - - Cred ca știți foarte bine despre ce postare este vorba și nu se intima pentru prima data. Click pentru a extinde... Si cum doriti sa va schimb nickul domnul dantim?
D dantim Guest 25 Sep 2015 #193 clau a spus: Si cum doriti sa va schimb nickul domnul dantim? Click pentru a extinde... ?n Cenzuratul ))))
clau a spus: Si cum doriti sa va schimb nickul domnul dantim? Click pentru a extinde... ?n Cenzuratul ))))
clau regular contributor Administrare 𝓌𝑒𝒷𝓂𝒶𝓈𝓉𝑒𝓇 Înscris 24 Iul 2008 Mesaje 1.692 Scor reacție 543 Locație Bistrița 25 Sep 2015 #194 miTză a spus: nick vechi - mihai bt nick nou - miTză Multumesc !!! Click pentru a extinde... A revenit la nickul :Mihai BT
miTză a spus: nick vechi - mihai bt nick nou - miTză Multumesc !!! Click pentru a extinde... A revenit la nickul :Mihai BT
clau regular contributor Administrare 𝓌𝑒𝒷𝓂𝒶𝓈𝓉𝑒𝓇 Înscris 24 Iul 2008 Mesaje 1.692 Scor reacție 543 Locație Bistrița 25 Sep 2015 #195 dantim a spus: Citat Postat în original de clau Vezi post Si cum doriti sa va schimb nickul domnul dantim? ?n Cenzuratul )))) Click pentru a extinde... rezolvat... PS: dl Cenzuratul, daca aveti si alte probleme astept sa le scrieti . Insa nu aici. Aici se schimba nickurile!
dantim a spus: Citat Postat în original de clau Vezi post Si cum doriti sa va schimb nickul domnul dantim? ?n Cenzuratul )))) Click pentru a extinde... rezolvat... PS: dl Cenzuratul, daca aveti si alte probleme astept sa le scrieti . Insa nu aici. Aici se schimba nickurile!
M mmroglobalnet Guest 25 Sep 2015 #196 Cenzuratul a spus: ?n Cenzuratul )))) Click pentru a extinde... Deciomnul Cenzuratul s -a aprobat cererea de schimbare de nick? - - - Actualizat - - - Bine ca nu ti ai zis Margelatul, il suparai pe Florin Piersic.
Cenzuratul a spus: ?n Cenzuratul )))) Click pentru a extinde... Deciomnul Cenzuratul s -a aprobat cererea de schimbare de nick? - - - Actualizat - - - Bine ca nu ti ai zis Margelatul, il suparai pe Florin Piersic.
D dantim Guest 25 Sep 2015 #197 clau a spus: rezolvat... PS: dl Cenzuratul, daca aveti si alte probleme astept sa le scrieti . Insa nu aici. Aici se schimba nickurile! Click pentru a extinde... Domnul Clau,chiar nu mai ști de glumă vreau nickul meu celebru înapoi. - - - Actualizat - - - PS.Pe ce pagina pot sa reclam dispariția poștarilor mele fara nici un motiv serios. - - - Actualizat - - - Cenzuratul a spus: Domnul Clau,chiar nu mai ști de glumă vreau nickul meu celebru înapoi. - - - Actualizat - - - PS.Pe ce pagina pot sa reclam dispariția poștarilor mele fara nici un motiv serios. Click pentru a extinde... Toată stima domnule Clau.)))))
clau a spus: rezolvat... PS: dl Cenzuratul, daca aveti si alte probleme astept sa le scrieti . Insa nu aici. Aici se schimba nickurile! Click pentru a extinde... Domnul Clau,chiar nu mai ști de glumă vreau nickul meu celebru înapoi. - - - Actualizat - - - PS.Pe ce pagina pot sa reclam dispariția poștarilor mele fara nici un motiv serios. - - - Actualizat - - - Cenzuratul a spus: Domnul Clau,chiar nu mai ști de glumă vreau nickul meu celebru înapoi. - - - Actualizat - - - PS.Pe ce pagina pot sa reclam dispariția poștarilor mele fara nici un motiv serios. Click pentru a extinde... Toată stima domnule Clau.)))))
Bogdan V well-known member Echipa AmaTur Înscris 28 Dec 2012 Mesaje 4.947 Scor reacție 1.331 Locație Târgoviște, DB 25 Sep 2015 #198 Cenzuratul a spus: Pe ce pagina pot sa reclam dispariția poștarilor mele fara nici un motiv serios. Click pentru a extinde... Pe sectiunea "Modificari si sugestii..." ar fi cel mai nimerit (http://www.tenisdemasa.ro/forum/forumdisplay.php?13-Modific%26%23259%3Bri-%26%23537%3Bi-sugestii-pentru-www-tenisdemasa-ro) prin deschiderea unui topic nou sau postarea intr-unul cu subiect asemanator.
Cenzuratul a spus: Pe ce pagina pot sa reclam dispariția poștarilor mele fara nici un motiv serios. Click pentru a extinde... Pe sectiunea "Modificari si sugestii..." ar fi cel mai nimerit (http://www.tenisdemasa.ro/forum/forumdisplay.php?13-Modific%26%23259%3Bri-%26%23537%3Bi-sugestii-pentru-www-tenisdemasa-ro) prin deschiderea unui topic nou sau postarea intr-unul cu subiect asemanator.
clau regular contributor Administrare 𝓌𝑒𝒷𝓂𝒶𝓈𝓉𝑒𝓇 Înscris 24 Iul 2008 Mesaje 1.692 Scor reacție 543 Locație Bistrița 28 Sep 2015 #199 Cenzuratul a spus: Domnul Clau,chiar nu mai ști de glumă vreau nickul meu celebru înapoi. Click pentru a extinde... Cenzuratul redevine dantim
Cenzuratul a spus: Domnul Clau,chiar nu mai ști de glumă vreau nickul meu celebru înapoi. Click pentru a extinde... Cenzuratul redevine dantim
stelian newbie cadet Înscris 16 Mai 2012 Mesaje 42 Scor reacție 1 Vârstă 50 Locație M?r??e?ti 5 Oct 2015 #200 Va rog pentru schimbarea de nick stely94 cu stelian