Pentru cei care doresc schimbare de nick (username) sau recuperare cont uitat (vechi)

Vand user cu reputatie si posturi, cine doreste sa ma contacteze in privat :))

Daca tot sint cuminte ,pot sa primesc Dantim inapoi (cu tot cu stelele de general):)

Apreciez buna dispozitia domniilor voastre.
Daca sunt primul sau nu, va astept sa va demonstrez la masa.

Rugaminte pentru webmaster: sunt interesat de schimbarea de nume in clasamente, la viitoarele inscrieri, etc.
Nu m-am lamurit daca acest lucru este posibil.
Daca se poate schimba decat nick name-ul, atunci nu sunt interesat.

Va multumesc pentru promptitudine

Buna! Mai am un username pe forum, husarul. Din pacate, dupa o schimbare de nickname din animus in husarul, nu am mai reusit sa postez nimic, efectiv ma redirectioneaza pe prima pagina a forumului. Daca sterg cache, merge pina se incarca pagina, apoi la urmatorul click ma redirectioneaza. Am creat acest nou username. Daca nu se poate face nimic, rog stergeti username-ul husarul si lasati-l pe asta. Multumesc de intelegere. Nu am gasit o alta modalitate de a cere ajutor decat prin creaarea acestui nou cont.

Buna! Mai am un username pe forum, husarul. Din pacate, dupa o schimbare de nickname din animus in husarul, nu am mai reusit sa postez nimic, efectiv ma redirectioneaza pe prima pagina a forumului. Daca sterg cache, merge pina se incarca pagina, apoi la urmatorul click ma redirectioneaza. Am creat acest nou username. Daca nu se poate face nimic, rog stergeti username-ul husarul si lasati-l pe asta. Multumesc de intelegere. Nu am gasit o alta modalitate de a cere ajutor decat prin creaarea acestui nou cont.

Pot sa unesc cei doi useri, activitate, postari, si ramane asta cu numele husarul

Subiecte similare

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus