ÎNCHIS Pereche tenergy 05/80

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Teica Radu

rookie
junior
Scor reacție
1
Vârstă
52
Locație
Targu Jiu
Vând pereche fete Tenergy 05 neagră si 80 roșie.Se vând numai la pereche si sunt de dimensiunea maxima .Arata foarte bine iar ca dimensiune sunt lipite pe un Timo Boll ALC si se vede exact din poze cum sunt lipite pe acest lemn. Prețul lor împreuna este 250 RON cu transportul inclus.Tel meu este 0767936994

Tizule, o fi de la mama lui din Japonia:)

Sunt ok fetele Bogdane stai liniștit . Sunt luate de la cineva extrem de serios . Dacă vrei ți-o trimit cu plata mea tur retur doar ca să-ți dai cu părerea obiectiv. Stima

- - - Actualizat - - -

Sunt ok fetele Bogdane stai liniștit . Sunt luate de la cineva extrem de serios . Dacă vrei ți-o trimit cu plata mea tur retur doar ca să-ți dai cu părerea obiectiv. Stima
. într-adevăr fata neagră era de burete necurățată . Dar are seria pe mijloc . Fata roșie are si seria neagră. Dar una peste alta cu siguranța fetele sunt super ok .

- - - Actualizat - - -

- - - Actualizat - - -

. într-adevăr fata neagră era de burete necurățată . Dar are seria pe mijloc . Fata roșie are si seria neagră. Dar una peste alta cu siguranța fetele sunt super ok .

A M-AI RĂMAS VALABILĂ DOAR FATA ROȘIE! Fata neagră vânduta!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus