Mi-am aruncat ocnii in stanga si am vazut la username Vali si 2006, adica cam de cand exista Amatur-ul (Amatour). Si username-ul Vali, simplu Vali, nu si-l putea lua decat cineva care a fost printre primii pe acest forum, din categoria Filo, Dan, Dan2. Asa ca jos palaria in fața ta si scuze de deranj.
Ideea era ca foarte multi dintre noi vrem sa plecam obositi acasa de la turnee, chiar foarte obositi. Mai dam jos si vreun kil doua. Cred ca cel mai mult se plang de lungimea turneelor cei noi, neobisnuiti inca cu efortul. Si eu cand am inceput prin 2011 in circuit zaceam vreo doua zile dupa un turneu desi nu ieseam din inferioare. Acum nu ma simt obosit nici daca joc finala.
Deci ca in orice sport inceputul este mai greu. Nu poti cere scurtarea lungimii turneului doar pentru faptul ca tu nu mai rezisti. Nu mai poti te imbraci si pleci acasa. Daca te duci la o ora de Zumba si nu mai poti nu ii ceri instructorului sa opreasca Zumba ci te duci pur si simplu la vestiar sa te schimbi.
Si intradevar sunt organizator de turnee dar mai intai de toate sunt participant la turnee, inca nu m-am potolit. Iar la toate turneele organizate de mine au existat grupe superioare.