PLOIEȘTI: În fiecare Miercuri (18:00) - Turneu ”Antrenamentul de Miercuri” Tel George Jr.

• Autor subiect Autor subiect ADN
  • Dată creare Dată creare
Imi cer scuze tuturor participantilor de ieri de la 'dezbaterile' etapei a zecea! Am fost nevoit sa plec de urgenta si nu am apucat sa va salut si sa va adresez 'uraturile' de sezon. O fac acum: sa aveti parte de sarbatori linistite, cu sanatate, intelegere si iubire!!! Al dvs K-taroi de lemn

C?rtiță... Ca de obicei... Să nu uiți refrenul! La mulți ani, K-taroi di lemn...

Mai Nicule filmarea asta imi aduce aminte de turneele de la Victoria cand sfaraiau gratarele pana in miez de noapte.Bravo.

Pai tu crezi ca veneam degeaba pe acolo ��,am invatat ce era de invatat,data viitoare o sa incercam un ceaun marca "Cabana de sub Sipote".

Pai tu crezi ca veneam degeaba pe acolo ��,am invatat ce era de invatat,data viitoare o sa incercam un ceaun marca "Cabana de sub Sipote".

Cele bune sa se adune,
CEle rele sa se spele.

Cu siguranta anul acesta vor fi cel putin 2 ceaune sus la cabana.vezi sa programati alceva.

Voi ati prins cate unul,eu mai norocos le am prins pe ambele,desi a trecut ceva vreme de atunci inca nu m am hotarat care ceaun a fost mai delicios��.

Clar ca cel din ianuarie...Nu uita cine a luat parte la *seara magica*...Si la partidele de table...LA MULTI ANI TUTUROR SI UN CRACIUN FERICIT VA DORESTE JOHNNY PLAIASU !!!

Prina etapa a editiei a doua a concursului se va desfasura Miercuri 26.12.2018 de la ora 17.

Inscrieri etapa 1.

Vin si cei trei muschetari de la Filipestii
Mocanu Georgian
Mocanu Luca
Fratila Robert

Trimis de pe al meu SM-J530F folosind Tapatalk

BabusLiviu. Mi-l lasi mie pe Stancescu II, poate e mai slab decat nr 1!

Trimis de pe al meu SM-G950F folosind Tapatalk

Subiecte similare

Back
Sus