Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.

Ok,mulțumesc, zi buna!Socaci ,confirmă venirea
Salut! eu m am uitat dupa postul retragerii si nu il gasesc..poate imi spuneti dvs numarul postarii respective.Radu Dragoș a fost retras de de ieri fiind încă pe lista de așteptare mulțumesc!
DA am verificat...cel mai probabil nu am dat postare la comentariu!Salut! eu m am uitat dupa postul retragerii si nu il gasesc..poate imi spuneti dvs numarul postarii respective.
Crăciun Dragoș- Filipestii de târg - Avansați
Bună seara! Momentan este pe locul 5 pe lista de asteptare deci șansele de a putea participa sunt foarte mici,în caz ca vor fi atâtea retrageri cât sa poată prinde loc o sa va anunț.Postarea a fost unită automat:
Lazăr Vasile
Pufești
Open
Vă rog să confirmați dacă intră pe lista principală
Mulțumesc!
La ora 21 o sa postez listele pentru categoriile Avansati si Hobby si wildcardurile aferente.Cand se dau wildcard-urile la Hobby, sa stim lista? Multumesc!
Bine,așteptBună seara! Momentan este pe locul 5 pe lista de asteptare deci șansele de a putea participa sunt foarte mici,în caz ca vor fi atâtea retrageri cât sa poată prinde loc o sa va anunț.
OpenS.e retrage Gica Vasile Categoria ?