ma gandeam sa nu cumpar un adeziv de la comercianti.ceva gen picatura si alte prostii credeti ca ar merge?am vazut intr-un topic ca cineva spunea de "moment".nu stiu daca glumea sau ba.daca exista asa ceva va rog sa-mi spuneti.

Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.

,eu cunosc o persoana care si-a lipit fetele cu prenandez si a zis ca ii merg la fel de bine fetel dar nush cum e cu dezlipirea
,eu cunosc o persoana care si-a lipit fetele cu prenandez si a zis ca ii merg la fel de bine fetel dar nush cum e cu dezlipirea ...eu zic ca daca mai punem 2 albusuri de ou si o lingura de faina o brevetam si la anu"luam titlul olimpic
...eu zic ca daca mai punem 2 albusuri de ou si o lingura de faina o brevetam si la anu"luam titlul olimpic ...azi iar m-am scremut cu speedglue-ul...am urmat sfatul lui grasomega si a mers mai bine insa ma scoate din sarite partea de jos a fetei pe care mi-e cam greu s-o presez...
...azi iar m-am scremut cu speedglue-ul...am urmat sfatul lui grasomega si a mers mai bine insa ma scoate din sarite partea de jos a fetei pe care mi-e cam greu s-o presez...ooo...te credeam om serios..........

...am gasit solutia pt.mine...carligele de rufe ale neveste-mii...
...am gasit solutia pt.mine...carligele de rufe ale neveste-mii... la cat au costat nu cred ca-s donic, asa ca sper sa tina pana dimineata...
la cat au costat nu cred ca-s donic, asa ca sper sa tina pana dimineata...