Poze cu lemnul cu care jucam

Multumesc frumos dl Cornel, combinatia o fi de campion dar eu inca invat :) Sper ca la un moment dat sa fiu in stare sa scot maximul pe care il poate scoate un amator incepator din paleta asta. Spor si dvs cu Yasaka Ma Lin, e un lemn excelent, am regretat putin cand l-am pus la posta, dar faptul ca a ajuns la dvs si va bucurati de el m-a facut sa imi treaca repede.

Numai bine!

Multumesc frumos dl Cornel, combinatia o fi de campion dar eu inca invat :) Sper ca la un moment dat sa fiu in stare sa scot maximul pe care il poate scoate un amator incepator din paleta asta. Spor si dvs cu Yasaka Ma Lin, e un lemn excelent, am regretat putin cand l-am pus la posta, dar faptul ca a ajuns la dvs si va bucurati de el m-a facut sa imi treaca repede.

Numai bine!

Macar stiti unde ati dat lemnul si mai stiti ca nu l-am luat pentru specula (sa il vand mai departe la pret mai mare).
Chiar joc cu acest lemn si il apreciez foarte mult, va asigur de asta :)
Daca vreodata ma gandesc sa il vand fiti sigur ca veti primul anuntat, in caz ca ati vrea sa il luati inapoi. Stima deosebita!

Ultima editare:
Cam toate :) , dar daca ar fi sa aleg unul, ar fi Innerforce ZLC-ul facut la comanda, ultimul din dreapta jos.

Nu joc cu el dar pe cat este de rar pe atat este de superb: Butterfly Mizutani Jun Special ZLC.

M.MAZE cu maner ST(destul de rar) , greutate 88gr.Are seria G(oare ce an sa fie???) Foarte echilibrat! RECOMAND!

Colectia mea a devenit mai mare . Din pacate, multe dintre ele o sa trebuiasca sa fie vandute in curand :(

Back
Sus