Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
VISCO a spus:De la chinezi tot asa vin, in ziar, dar alea nici nu cred ca au vre-o cutie iar pretul lor este in general mult mai mic, asa ca este convenabil sa nu intre in pret si o cutie. Dar astea europene care au sigur in pret si cutia...nu-i permis.
inca astept si tot nici o schimbare...........filo a spus:a mai trecut o zi si nici o modificare si nici un mail......filo a spus:pentru cine nu crede ia ce-mi scrie mie pe dandoy:
23/07/2008 #25817 Claudiu Iacob, Romania Processing 278.41EUR
deci va dati seama ca astia nu au reusit de o luna si mai bine sa-mi proceseze comanda!!!!!
Uitati-va pe confirmarea comenzii care va venit on-line dupa ce a-ti facut comanda. Acolo apare Speedy Po sau Speedy Po Soft?Razvan a spus:Am comandat si eu de pe presports pe 26.02 si a ajuns pachetul azi, 20.03. Pe langa faptul ca a ajuns asa tarziu, (de pe eacheng.net ajunge intr-o saptamana, maxim 10 zile, din care 2 sta la oficiul din Brașov), nici nu mi-au trimis ce am comandat. Mi-au trimis Butterfly Speedy Po Soft, fata de ce am comandat eu: Butterfly Speedy Po. Nu stiu daca e o diferenta prea mare intre cele 2, dar gestul conteaza...
pe fetele Mark V nu scrie daca sunt sau nu 30, dar scrie pe burete. Ma gandeam ca poate nu s-a uitat el bine... :idea:CatalinFloarea a spus:De curand un amic de-al meu de la sala si-a cumparat o pereche de fete Yasaka Mark V 30 cerand pe la baietii astia simpatici de pe presports varianta MAX.
Toate bune si frumoase, pana cand sa desfaca coleletul si sa descopere ca a primit o pereche de Mark V simplu, nu de 30 de grade si totodata a primit o fata de 2.0 si una MAX. De aici trageti si voi concluziile.