ÎNCHIS presports

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Exact!, Nu am vazut nici una terminata de tot dar am vazut mai multe cu taieturile laterale prelungite spre margine.

VISCO a spus:
De la chinezi tot asa vin, in ziar, dar alea nici nu cred ca au vre-o cutie iar pretul lor este in general mult mai mic, asa ca este convenabil sa nu intre in pret si o cutie. Dar astea europene care au sigur in pret si cutia...nu-i permis.

au cutie - am primit io de altundeva cu cutie cu tot . Depinde de la ce kinezi cumperi - unii trimit cu cutie altii fara. Lemnele sub 10 dolari de la Galaxy(poate si de la altii ) intr-adevar nu au cutie.

LKT sunt macar trase in tipla. Este o treaba inteligenta pt ca puse pe un raft de magazin, le poate pipai toata lumea fara sa le murdeareasca.

filo a spus:
filo a spus:
pentru cine nu crede ia ce-mi scrie mie pe dandoy:
23/07/2008 #25817 Claudiu Iacob, Romania Processing 278.41EUR
deci va dati seama ca astia nu au reusit de o luna si mai bine sa-mi proceseze comanda!!!!!
a mai trecut o zi si nici o modificare si nici un mail......
inca astept si tot nici o schimbare...........

presports

Am facut o comanda pe DANDOY pe 24 august, care imediat a fost procesata si expediata(dispatched), plus o scrisoarea de multumire, bla, bla bla.... Timpul trece, pachetul nu vine, cum pot sa-i dau de urma? Oare a intrat in tara?

Cred ca trebuie sa mai ai rabdare,dureaza cam 2 saptamani.Cred ca saptamana viitoare ajunge pe miercuri ,joi...

..am facut mai multe comenzi la Dandoy, mai mult de 10 - 12 zile de la data expeditie nu au intarziat..

presports.com

presports.com

ajutor !!!
am facut o comanda pe presports si am vrut sa platesc cu visa electron, dar nu mi l-au acceptat. mia-am facut un alt card ,master card, dar nici pe acesta nu l-au acceptat.
ei imi spun sa incerc cu alt card,dar cardurile folosite de mine sunt afisate pe sit-ul lor ca acceptabile. de asemeni ma indeamna sa-i contactez la telefon, dar la cata engleza stiu eu, nu ma pot intelege cu ei.. va rog frumos,cine stie, sa ma ajute si pe mine, sa-mi spuna care este problema si cum o pot rezolva.
mcy, papapa

Re: presports.com

inregistreaza cardu la paypal si atunci te-ai rezolvat.Daca il accepta Paypal atunci nu mai ai treaba cu presports, le trimiti de pe Paypal. Vezi ca au 2 optiuni : Worldpay sau Paypal

multumesc mult, incerc acum
papapa

am reusit !!! multumesc inca o data pentru ajutor.
papapa

Re: presports

Am comandat si eu de pe presports pe 26.02 si a ajuns pachetul azi, 20.03. Pe langa faptul ca a ajuns asa tarziu, (de pe eacheng.net ajunge intr-o saptamana, maxim 10 zile, din care 2 sta la oficiul din Brașov), nici nu mi-au trimis ce am comandat. Mi-au trimis Butterfly Speedy Po Soft, fata de ce am comandat eu: Butterfly Speedy Po. Nu stiu daca e o diferenta prea mare intre cele 2, dar gestul conteaza...

Razvan a spus:
Am comandat si eu de pe presports pe 26.02 si a ajuns pachetul azi, 20.03. Pe langa faptul ca a ajuns asa tarziu, (de pe eacheng.net ajunge intr-o saptamana, maxim 10 zile, din care 2 sta la oficiul din Brașov), nici nu mi-au trimis ce am comandat. Mi-au trimis Butterfly Speedy Po Soft, fata de ce am comandat eu: Butterfly Speedy Po. Nu stiu daca e o diferenta prea mare intre cele 2, dar gestul conteaza...
Uitati-va pe confirmarea comenzii care va venit on-line dupa ce a-ti facut comanda. Acolo apare Speedy Po sau Speedy Po Soft?
Daca apare Speedy Po inseamna ca este o eroare umana. Site-ul Presports este singurul la care nu am avut niciodata vre-o problema in afara de faptul ca nu gasesc intotdeauna ce doresc pt ca se epuizeaza stocurile rapid.
In privinta "Speedy PO Soft", eu cred ca tot raul spre bine! :D

E clar. Inseamna ca operatorul care face pachetele a gresit. Or fi fost una langa alta, pe raft in depozit si a bagat mana gresit. :D

De curand un amic de-al meu de la sala si-a cumparat o pereche de fete Yasaka Mark V 30 cerand pe la baietii astia simpatici de pe presports varianta MAX.
Toate bune si frumoase, pana cand sa desfaca coleletul si sa descopere ca a primit o pereche de Mark V simplu, nu de 30 de grade si totodata a primit o fata de 2.0 si una MAX. De aici trageti si voi concluziile.

CatalinFloarea a spus:
De curand un amic de-al meu de la sala si-a cumparat o pereche de fete Yasaka Mark V 30 cerand pe la baietii astia simpatici de pe presports varianta MAX.
Toate bune si frumoase, pana cand sa desfaca coleletul si sa descopere ca a primit o pereche de Mark V simplu, nu de 30 de grade si totodata a primit o fata de 2.0 si una MAX. De aici trageti si voi concluziile.
pe fetele Mark V nu scrie daca sunt sau nu 30, dar scrie pe burete. Ma gandeam ca poate nu s-a uitat el bine... :idea:

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus