Poate că e și problema cu ce și cum se încurajează și ce anume se descurajează pe forum (sau nu se descurajeaă din păcate). M-am lovit de foarte multă aroganță și dispreț de câd am intrat, ba chiar și bullying care a fost chiar încurajat și tot eu am fost apostrofat că vezi doamne sunt troll - probabil pentru că vorbesc corect românește și sunt în stare să am logică în argumente. Multă lume jura cu mâna pe inimă că e cea mai prietenoasă comunitate din galaxie. Sper să mă conving, dar momentan pare că e invers.
Sper să nu mai primesc iar amenințări de genul "cu atitudinea asta n-o să reziști mult aici", ca și cum aici ar fi un fel de Correa de Nord, tarlaua lui Kim Jong Un.
De la intrarea d-voastra pe forum ati avut niste nelamuriri, in special legate de faptul ca jucatorii isi dau numele la inscrierea la turnee sau ca se lasa pozati si ca nu e corect din punct de vedere GDPR. (sa stiti ca daca exista acord, e corect GDPR).
V-am scris in mesaj privat mai multe detalii despre nelamuririle d-voastra, fiind mesaj privat nu am cautat nici glorie, nici multumiri sau recunostinta si nici “faima” de care ironic pomeniti mai sus. Doar am pierdut cateva ore din timpul meu personal ca sa va raspund la intrebari.
Mai mult, v-am recomandat sa cititi doua linkuri:
tenisdemasa.ro este, așa cum îi zice numele, un forum dedicat tuturor iubitorilor tenisului de masă din România (și nu numai).
În cadrul forumului veți găsi discuții despre tenis de masă în general dar și despre antrenamente, competiții, echipamente.
Avem o
secțiune dedicată competiției
AmaTur din România unde participă mulți iubitori ai acestui sport din țara noastră dar și din alte țări.
Avem o strânsă colaborare cu
AmaTur dar site-ul nostru este doar un forum de discuții pentru această frumoasă mișcare a entuziaștilor acestui sport și un loc unde organizatorii de...
Am observat că mulți confundă Amatur cu
www.tenisdemasa.ro . Este o neînțelegere.
www.tenisdemasa.ro este un forum care se adresează tuturor jucătorilor de tenis de masă, inclusiv celor din Amatur dar funcționează după un regulament propriu și nu după regulamentul Amatur.
Dacă va amintiți cum arăta prima versiune de forum din iunie 2005, data de naștere a forumului, știți că totul era un mare ghiveci, în același topic oamenii vindeau, cumpărau, se certau sau chiar organizau concursuri și postau poze.
Acum, există o secțiune de vânzări / cumpărări, o secțiune de sfaturi pentru...
Am observat cu stupoare ca nu ati citit aceste topicuri (avem pe forum optiunea :”cine a citit un topic”).
Am avut toata bunavointa si rabdarea din lume sa conversez cu d-voastra in privat. Dar d-voastra le stiti pe toate si de fapt nu aveati nevoie de informatii.
De fapt doreati sa evidentiati minusurile/defectele AmaTur si de administrare ale forumului, nu era nicicum vorba de nevoia de a primi lamuriri/detalii.
Ce a urmat sunt fapte:
1. Primul contact cu AmaTur: inscriere la un concurs si neprezentare. Absenta nemotivata, nici bunul simt sa anuntati macar in ziua concursului ca nu va prezentati.
2. Ati postat niste “propuneri” in regulamentul AmaTur despre anularea avertismentelor pentru neprezentari nemotivate la turnee.
3. Ati intrat in sectiunea echipamente sa dati sfaturi despre tenis de masa. Ca un vechi cunoscator.
Repet, asta se intampla dupa cateva zile de experienta pe forum. Deja erati expert si cel mai in masura sa dati sfaturi.
Bineinteles ca ati fost apostrofat, ironizat, poate putin prea mult de useri vechi ai forumului.
Sa stiti ca indiferent daca scriem corect gramatical sau nu, intelegem ironiile si ipocrizia.
Acum, desi cautati un mediu prietenos si incluziv, dezgropati conflicte mai vechi mascandu-le ipocrit cu alte sfaturi competente primite nu de la un antrenor ci de la doi antrenori. Acum sfaturile au greutate cu adevarat.
Nu stiu de ce aveti impresia ca doar d-voastra va traiti viata si o experimentati, restul doar consumam oxigen degeaba.
PS: ban 7 zile pentru disrespect la adresa adminului.