AmaTur: Turneu A+ Regional "Ziua Națională AmaTur", Botoșani - 01.09.2018 (Zona 1)

Ilies Ioan- elite
m-a anuntat in timp regulamentar dar am uitat sa-l inscriu,
e vina mea,
daca nu prinde loc, nu stiu cum sa fac,
sa renunt eu de la open si daca se poate sa treaca cineva de la elite la open ca sa prinda loc Ilies,
sau poate se retrage Florin... mai vedem...

Ca te retragi nu rezolva problema in niciun fel.
L-am inscris, este primul pe lista de asteptare si mai asteptam sa vedem care si cum. Mai e timp.

Se retrage de la avansati:

31. Pristavu Bogdan Constantin, Iași, 1033 - 13.2 - A

multumesc

se retrage de la avansati: 32. Vladianu Marian, Botoșani, 943 - 12.83 - A

Multumesc !

O retragere - Sofian Corneliu, Suceava.
Multumesc pentru intelegere, succes participantilor!

dnii Welker si Boariu nu au drept de participare la turneul A+ Regional din Zona 1..Confuzia se datoreaza si faptului ca in Regulamentul Amatur 2018 nu sunt specificate clar judetele arondate fiecarei zone mergandu-se pe principiul ca neschimbandu-se nimic fata de anii anteriori fiecare stie unde are de jucat
Petrus Harmanescu s-a relocat la Fălticeni dupa iesirea la pensie,voi solicita lui Florin modificarea localitatii de resedinta odata cu publicaREA cls sept 2018 deci are drept de joc aici

Mesaj de interes national venit direct de la Bacău (telefonic - mot a mot):

Din cauza unei accidentari si din simpatie "Fat frumos" ofera locul "Porumbelului pacii", urmand ca "Fat frumos" sa fie rezerva la inscriere.

Asadar, Rojnita Sebastian face schimb de locuri cu Ilies Ioan.

Ultima editare:
Buna seara
Se retrag de la incepatori:
*Boicu Ciubotariu Beatrice (Botoșani)
*Hrab Bogdan (Botoșani)
Se inscrie la incepatori:
*Titiliuc Alesia (Dersca)
Se cere transferul de la open la incepatori:
*Saric Leonid (Moldova)

Cu părere de rău,și din motive de sănătatea,se retrage Gabi Tănase,urări de bine pentru toti,candidații

Se retrage Robu David de la începători.A sunat copilul in timp util dar nu am avut acces la internet sa-l retrag mai repede.

Dacă mai sunt locuri,Lescinscaia Ina din Moldova se transforma de la avansati la începători.

O sugestie: ar trebui updatat si primul post unde sa se mentioneze grupele de 4, pentru cei care nu au verificat toate paginile topicului. :) Ca acolo inca se scrie ca sunt grupe de 6

Back
Sus