AmaTur: Turneu A+ Regional "Ziua Națională AmaTur", Brăila - 02.09.2018 (Zona 2)

din Moldova se inscriu....
la ELITE - Stoica Iuri
la OPEN - Alexeev Alexandru, Kaminski Vladimir , Sndrinschi Victor, Lemnaru Victoria
la AVANSATI - Morari Dumitru, Crasnoschioc Alexandru
Sper ca am scris corect numele la fiecare...
Se retrage STOLEARENCO IGOR - OPEN

Probabil la Turneu A+ Botoșani puteți sa va înscrieți. Am văzut mai mulți jucători din Republica Moldova înscriși acolo
http://www.tenisdemasa.ro/forum/sho...AmaTur-quot-Botoșani-01-09-2018-(Zona-1)

Dutu Constantin - Galați - incepatori
si inca ceva.....pentru meniu si Capus Giani ....

- Se retrage din cauza schimbarii zilei de Turneu

- Maresi Ion - Focșani - Open

Nu mai poate participa Stoian Nicolae avansati Brăila Cu scuzele de rigoare

Am si eu o intrebare si rugaminte in acelasi timp. Un nepot de-al meu , pe nume Manescu Eduard ( cu o singura participare in amatur ) ar dori foarte mult sa participe la categoria Incepatori din Brăila impreuna cu unchiul sau care este deja pe lista . Problema este ca atunci cand si-a facut contul el studia in București si locatia sa pe cont este București . Oare cum il putem ajuta ? Multumesc !

Am si eu o intrebare si rugaminte in acelasi timp. Un nepot de-al meu , pe nume Manescu Eduard ( cu o singura participare in amatur ) ar dori foarte mult sa participe la categoria Incepatori din Brăila impreuna cu unchiul sau care este deja pe lista . Problema este ca atunci cand si-a facut contul el studia in București si locatia sa pe cont este București . Oare cum il putem ajuta ? Multumesc !

In primul rand: De unde e nepotul?

In al doilea rand: Se poate face transferul de la București intr-o localitate din zona 2 daca solicitati asta azi, inainte de a aparea Clasamentul pe luna Septembrie.

In al treilea rand: Daca se face transferul, va trebui sa participe in fiecare an la Regionalul zonei 2.

El are domiciuliul stabil in localitatea Margaritesti , judetul Buzău, insa fiind elev el face naveta la București atat timp cat va fi la liceu. Nu ar fi nici o problema sa participe doar la regionalul zonei 2 pentru ca oricum asta intentioneaza avand in vedere ca Brăila este si mai aproape si tot acolo este si unchiul lui cu care ar putea merge impreuna . Deci probabil un transfer pe Brăila sau Buzău ar rezolva problema ?

El are domiciuliul stabil in localitatea Margaritesti , judetul Buzău, insa fiind elev el face naveta la București atat timp cat va fi la liceu. Nu ar fi nici o problema sa participe doar la regionalul zonei 2 pentru ca oricum asta intentioneaza avand in vedere ca Brăila este si mai aproape si tot acolo este si unchiul lui cu care ar putea merge impreuna . Deci probabil un transfer pe Brăila sau Buzău ar rezolva problema ?

Unul pe Brăila, Da. Buzăul apartine de zona 4 care organizeaza Regionalul la Baicoi.
Deci, ?i facem viză de flotant la tanti Elvira? :)

Da , va rog tare mult . Isi doreste mult sa participe acum cu unchiul lui la acest turneu si oricum intentioneaza sa mai mearga acolo pentru ca ii este mai usor asa . Multumesc !

Inscriu pe Manescu Eduard Alexandru - Brăila , INCEPATORI . Cu masa de pranz . Multumesc !

Back
Sus