AmaTur: Turneu A+ Regional "Ziua Națională AmaTur", Brăila - 02.09.2018 (Zona 2)

Ramane valabila ora 14.30 pentru inceperea meciurilor categoriilor de dupa amiaza sau se va incepe ceva mai devreme?

încercăm să ne mișcăm mai repede dimineață.
Open-ul o să joace în sistemul 3 grupe la două mese, astfel încât cel puțin una din categoriile de după amiază (probabil cei de la Elite, care sunt mai puțini) să înceapă în jurul orei 13.00-13.30.
Rugăm totuși pe toți participanții de la Elite și începători să încerce să ajungă la sală înainte de ora 13.00 (12.30 ar fi perfect).
În caz că sunt ?nt?rzieri vă rugăm să le anunțați telefonic ca să putem face grupele cât mai repede.
Vă mulțumim pentru înțelegere!

Marcel,din experienta mea in Amatur , nu cred ca la Open 3 grupe de cate 6 jucatori se pot misca mai repede pe 2 mese decat pe 3 mese !!!!!!

Din păcate ( acum am fost anunțat ) se retrage Bran Florin avansați -Tulcea !
S-a calificat ptr finala de m?ine a concursului organizat de Ivan Patzaichin la Tulcea !

Din păcate ( acum am fost anunțat ) se retrage Bran Florin avansați -Tulcea !
S-a calificat ptr finala de m?ine a concursului organizat de Ivan Patzaichin la Tulcea !

Da` Patzaichin ăsta când s-a apucat de organizat turnee de tdm?
Joacă tot cu pagaia aia ruptă în `72, sau a trecut și el la iarbă? :D

Marcel se poate sa ne postezi dupa MP ca sa stim si noi .Zic si eu...sa ne facem calcule Multumesc

Simulare grupe inferioare

Simulare grupe inferioare

Grupe inferioare Elite
1Neagu MirceaConstantinescu RaresChiscop BogdanManea MihaitaArion Costel
2Ion MariusRadu CosticaZarinschi CatalinNeculai AlexandruStoica IuriMitrea Silviu
3Corcoz CostinWischegg RobertToma IulianBaiburi LeventLeolea AndreiVoinea Sorin

Grupe inferioare Open
1Zainescu CorneliuSindrinschi VictorPeiu CosminNicola MarianBuruiana MihaiOsman MetinIvan Adrian
2Dumbrava DanielBodin IonTrocaru RemusCaminschi VladimirCapus GianiGhizdavescu Adrian
3Pizlaru IonelPostelnicu CiprianSamoila IonGaitan TiberiuAlexeev AlexandruSilivestru Nicu
4Gherasim IulianBarac AndreeaSpoiala CristinelAnghele CristinelLuca OctavianLemnaru Victoria

Grupe inferioare Avansați
1Dodu CosticaPanait AdrianSandu MihaiAnton CristianAsmarandei Petru
2Carata CatalinBejan AlexandruBudescu MarianGheorghe DanielCotet NicolaeIordache Petrica
3Evtei VasileGlavan NiculaeSocaci MarianNechifor ConstantinCeobotaru DanielDimache Marian
4Morari DumitruPetcu LiviuDumitru SilviuGiosan MarcelPascu GabrielArama Gicu
5Durac ViorelMitu ManuelDobrila PetruTimofei ValentinDimache MariaIordache Eugen
6Serban MarinDanalache DanielZbant MihaiAmarinei SorinBolozan LaurentiuMorun Marian

Grupe inferioare începători
1Comsa George AlexandruAvram IonutNani AdrianStan MarianaPortase DariaManescu Cristian
2Dochita MirceaDutu ConstantinNegoita GheorgheCofei PetreSirotencu NicolaeMarcosanu Dan
3Florea CristianFedot ValentinDobre IonelDumitrache Marius JrCaraivan BogdanDumitrache Marius
4Popescu Apreotesei MihaiMilea SeverinEnache AdrianGaitan MariusBudea AndraManescu Eduard Alexandru
5Dan PopaMoise ViorelUrdes Florentina RuxandraBizga RomeoPortase Raluca

Dacă nu apar Retrageri/Absențe cam astea ar putea fi grupele inferioare.

Dați drumul la calcule Domnule Profesor! :)

Ultima editare:
Scuze MARCEL ,dar PANA REMUS la OPEN e retras ! Deci grupele mai sunt valabile ?

Scuze MARCEL ,dar PANA REMUS la OPEN e retras ! Deci grupele mai sunt valabile ?

Evident că NU!
Am refăcut inferioarele la Open. Din păcate în varianta cu 25 de jucători avem o grupă de 7 (care o să joace la două mese).
Dar, poate reușim să convingem pe cineva de la Avansați să facă pasul în față și să se transfere la Open, ca să evităm grupa de 7.
Vedem m?ine dimineață!

P.S.
Scriu aici că nu ne aude. :)
Poate îl convingi, cât treceți cu BAC-ul, pe amicul Carată Cătălin să încerce o aventură la Open.

Este si posibilitatea ca cineva de la Open sa treaca la Elite.

P.S. Marcel, nu uita te rog de acele diplome din 11 august, daca nu e prea tarziu sa-ti aduc aminte.

Este si posibilitatea ca cineva de la Open sa treaca la Elite.

P.S. Marcel, nu uita te rog de acele diplome din 11 august, daca nu e prea tarziu sa-ti aduc aminte.

Diplomele sunt rezolvate.
Iar în cazul lui Sorin, chiar dacă Regulamentul ?i permite, nu cred că e cazul să-i sugerăm așa ceva.
Locul lui e în mijlocul Elitiștilor, chiar și cu umărul în pioneze.

Departe de mine ideea de mai sus. Cineva de la Open sa streaca la Elite, nu invers, asta am sugerat, s-ar completa si grupele la elite si cele de la open ar fi de 6.

Multumesc mult pentru diplome.

Dacă nu aș fi avut durerea lombara as juca si la Open, dar m-ar solicita mai mult.

Inscrieri Open - on 02.09.2018 at 8:55:15

1. Zainescu Corneliu, Galați, 224 - 29,8 - OW
2. Dumbrava Daniel, Focșani, 124 - 29,43 - OW
3. Pizlaru Ionel, Focșani, 274 - 29,22 - O
4. Gherasim Iulian, Tulcea, 70 - 29,1 - O
5. Barac Andreea, Brăila, 412 - 28,75 - OF
6. Postelnicu Ciprian, Tecuci, 799 - 27,85 - O
7. Bodin Ion, Tecuci, 276 - 27,5 - OW
8. Peiu Cosmin, Babadag, 163 - 26,88 - O
9. Trocaru Remus, Tulcea, 100 - 26,76 - O
10. Samoila Ion, Babadag, 185 - 26,53 - O
11. Spoiala Cristinel, Focșani, 238 - 26,53 - O