Eugen, eu te stiu baiat finutz! Sperantele tale pentru respect se naruiesc odata cu fraza de mai sus. Este posibil sa ne kkm pe unde tipam, dar nu toti! In cazul de fața, pe langa faptul ca nu cunosti regulile sau regulamentul te arunci ca surdu-n tobe. Hai ca iti pun un citat din regulament, care poate te lamureste, si ai incredere in ce spune Marcel pentru ca stie mai bine ca tine. Oricine poate sa greseasca, dar lasa sa vezi daca ai dreptate dupa turneu, eu nu cred ca ai onoarea sa te intalnesti cu sosia lui Timo Boll.
Citat din Regulament AmaTur 2017
"4. Organizarea turneelor și dreptul de participare
4.1. Participanții
4.1.1. Jucătorii legitimați într-o divizie superioară diviziei B (divizia A și SuperLigă, băieți sau fete) pot participa în circuitul AmaTur imediat după ce fac dovada că au retrogradat și/sau nu mai sunt legitimați în diviziile superioare, iar acceptul de intrare în această competiție va fi verificat și acordat de către Comitetul Director AmaTur;
Pentru a se evita posibilitatea de joc a eventualilor jucători ce doresc să participe numai pe perioada de vacanță se va interzice a doua participare de acest gen pe o perioadă de doi ani de la data ultimei activități în divizia A sau SL;
4.1.2. Jucătorii activi legitimați în divizia B pot participa în circuitul AmaTur, la prima participare numai la categoria Elite, sau Open/Elite și începând cu a doua participare acolo unde-i recomandă media. În cazul jucătorilor legitimați în diviziile inferioare din străinătate participarea acestora în circuit va trebui aprobată de Comitetul Director."