Salut Catalin,
Sunt surprins de decizia pe care ai luat-o........ consider ca nu am gresit cu nimic inscriind un JUCATOR NOU in turneul AMATUR, rog COMITETUL DIRECTOR sa-si exprime pozitia cu aceasta speta
CONFORM Regulamentului
Circuitului de Tenis de Masă AmaTur România 2022
4. Organizarea turneelor și dreptul de participare
4.1. Participanții
4.1.1. Divizonarii legitimați în divizia B pot participa în circuitul AmaTur, la prima participare numai la categoria Elite, sau Elite/Open și începând cu a doua participare acolo unde-i recomandă media.
-Divizionarii A si SL pot participa la categoria Elite numai dacă declară că au renunțat si nu mai participă la aceste divizii, in caz contrar, Comitetul Director poate suspenda pe o perioadă nedeterminată pe cei in cauză. Dreptul de joc se obține la data de 01 ale lunii următoare, odată cu actualizarea clasamentului. Declaratia se poate face pe forum in zona ”Evidență Legitimați”
-Alte situații/sesizări, se pot analiza punctual de către Comitetul Director , care stabilește valoarea/categoria.
4.1.2. Pentru stabilirea categoriei valorice, jucătorul care nu figurează în clasamentul AmaTur, se repartizează astfel:
- dacă provine din rândul Divizionarilor prima participare va fi la categoria "Elite", MP-ul cu care intră în circuit urmând a fi stabilit de către Comitetul Director;
- dacă provine din rândul foștilor Divizionari prima participare va fi la categoria Elite sau Elite/Open, MP-ul va fi zero, după care media obținută va avea efect de repartiție;
- dacă provine din rândul jucătorilor care au făcut o pauză mai mare de un an în Circuitul AmaTur organizatorul trebuie să țină cont de specificațiile din clasamentul general, unde fiecare participant are simbolul E, O, A sau H și prima participare va fi la categoria de care aparține sau maxim la categoria imediat superioară;
- la orice turneu, organizatorul are obligația să modifice media Divizionarilor care au MP=0 în funcție de valoarea apreciată de Comitetul Director, pentru a evita situațiile când un jucător valoros care nu participă în Circuitul Amatur este repartizat pe ultima poziție în grupa inferioară;
- la orice turneu, organizatorul are obligația să modifice media jucătorilor cu media zero, dacă aceștia au istoric în AmaTur, folosind valoarea „last mp” de pe pagina fiecăruia.
-Alte situații/sesizări, se pot analiza punctual de către Comitetul Director , care stabilește valoarea/categoria.
4.1.3. Participanții cu drept de joc în circuitul AmaTur se pot înscrie la categoria din care fac parte, conform mediei deținute, sau la categoria imediat superioară, în ordinea înscrierilor confirmate de participanți pe forum și nu se admit înscrieri la două categorii în cadrul aceluiași turneu, excepție de la această regulă se face numai la turneele A+ unde înscrierea/participarea se face în funcție de clasament, prioritate având cei din categoria respectivă, așa cum sunt mentionați la art. 2. sau în cazul wild-card-urilor oferite de organizator.
UNDE AM GRESIT ? Pentru ce sunt INTERZIS la turneele organizate de tine?
Iti doresc o seara linistita tie si domnului care probabil a pierdut azi GRAND SLAM-ul.....
Sper sa nu uiti ca atunci cand am facut prima inscriere in turneele Amatur am dorit sa incep de la categoria "incepatori", iar tu atunci nu ai zis nimic si nu m-ai suspendat (INTERZIS)
Cu mult respect,
Eugen Popescu
Va mulțumim tuturor pentru participare și sa ne revedem sănătoși la următoarele turnee.
Mulțumim Primăriei Sectorului 3, fără de care nu am fi putut închiria centrul sportiv Apollo și sponsorului Crama Unu pentru premiile oferite.
speram ca am oferit o organizare pe măsura așteptărilor intr-o sala ce am găsit-o mult schimbată in bine fata de concursul din Februarie. Poate la anu o sa fie și mai bine
Începând de acum, vor avea interzis, la concursurile pe care le organizez eu, urmatoarele 2 persoane:
Mihalcea Ștefan Tiberiu pentru injurii adresate spectatorilor ( nu este la prima abatere) și pentru aruncarea paletei spre spectatori și organizator( cu mare noroc am scăpat Eu și Craiu de-un cap spart).
Popescu Eugen pentru înscrierea unui jucător la categoria Hobby știind foarte bine ca nivelul lui este foarte ridicat, probabil de Open, și cunoscând foarte bine circuitul Amatur, regulile si nivelul de joc al fiecărei categorii.
Seara buna!
[/QUOTE]