rogerpustiu
senior
Aproape gata
Trimis de pe al meu SM-G935F folosind Tapatalk

Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Ignatescu Bocdan - Siret
Se inscrie Bogdan de la Siret e prietenul meu..Ignatescu Bogdan Ionut - Siret - Avansati
Multumesc![]()
Mergea fiindcă maine vremea e super fetele sunt la piscină, trebuia sa fi inchiriat de la Emi ca are mese pe apa si dadea faliment turneul- ... norocosilor... turneu "A+" cu toate cele patru categorii "Deschise" si fiecare lupta dupa puteri... dar la categoria lui... Brava Treaba... Super. Bine ar fi sa fie peste tot la fel... :think:![]()
no:
- Unde mai pui ca grupele superioare si eliminatoriile se tin direct in piscina... :shock:![]()
:wtf:
- Dar la Gr Sup poate ajunge doar cei care trec de inferioare pe noua coregrafie de asezare a meselor...:wtf:
no: :shock:
- Din cauza dotarilor si facilitatilor deosebite vor sa participe si jucatori surpriza...
- SUCCES MAXIM TUTUROR SI AMINTIRI FRUMOASE DE LA UN TURNEU "A+" DE VIS SI ANIVERSAR AMATUR
1 | Mahu Bogdan | Laic Mihai | Ignatescu Bogdan Ionut | Catana Vasile | Ailioaie Gheorghe | Buzila Ioan |
2 | Filip Dan | Macovei Cristi | Fotia Iulian | Cibotariu Bogdan | Aparaschivei Marcel | Darie Gabriel |
3 | Rosu Gabriel | Negrea Petrut | Carnu Eugen | Robu Valentin | Olteanu Gabriel | Munteanu Diana |
4 | Vieru Costica | Lovin Eusebiu | Lucic Corneliu | Maftei Catalin Doru | Purcileanu Liviu | Septilici Dragos George |
5 | Boicu Gabriel | Cazanel Gheorghe | Avram Gabriel | Padurariu Ciprian | Sebestin Delia | Anastasiu Constantin |
6 | Iosif Radu | Bubulac Cristi | Martz Sebastian | Cristofor Razvan | Bucurel Claudiu | Zamfirache Ioan |
1 | Marin Bogdan Mihail | Stoian Marius | Iordache Catalin | Mihai Denis | Gheorghitoaia Alexandra | |
2 | Albu Iulian | Mesterca Mihai | Andrei Radu Alexandru | Calin Alexandru | Irimia Viorel | Bucur Gelu |
3 | Marin Doru | Gaureanu Toader | Bucurel Ion | Munteanu Bianca | Ionica Marius | |
4 | Sisca Nicusor | Chivoiu Adrian | Stroe Liliana | Ciubotariu Mihai | Dolis Narcis | Laltrelli Mario |
5 | Constantinica Silviu | Filip Cristi | Roman Florin | Mireuta Darius | Astefanoaie Vasile | Olaru Miruna Andreea |
1 | Ciortescu Cristi | Iacob Gabriel | Buruiana Petru | Serban Liviu | Munteanu Ion | Braniste George |
2 | Nistor Florin | Nicolaiciuc Ovidiu Sebastian | Marola Dan | Dumitrescu Dan | Corneanu Sorin | |
3 | Zanescu Cristian | Colesniuc Romeo | Vlaisan Vasile | Bogza Dragos | Atomei Armand | Stroe Ionel |
4 | Mironescu Adrian | Sofian Corneliu | Baisan Paul | Bulubasa Nicusor | Turcu Viorel | Mazapa Gelu |
5 | Zamfiroaia Sorin | Cojocaru Stefan | Dragan Petru Ioan | Pralea Marius Dan | Oancea Marian |