AmaTur: Turneu A+ Regional "Ziua Națională AmaTur", Comănești - 02.09.2017 (Zona 1)

Dacă găsiți o bluza de treining cu glugă culoare albastru închis Joola știu eu cine am pierdut o

In grupa superioară 1 la Open

Atomei - Pralea : 3-1 este rezultatul corect . In consecință Pralea 0 victorii și o idee mai jos in clasamentul final .

sanatate maxima d-lor COMANESTI
...
altele au fost caile Domnului; imi pare rau ca nu v-am putut vizita :clap:

Auzi Mahule referitor la fair-play știu ca e supărător sa revin de la 2-0 dar în setul decisiv am avut 7-0 și punctul ala care spui tu nu era asa important pt mine a trecut la 20 cm de masa păcat ca (vinul și palinca face diferența)... Felicitări organizatorilor pt un turneu super cu oameni deosebiți, Felicitări câștigătorilor mai ales ma bucur enorm pt Buruiana Petru!!!

Rezultatul corect la meciul din grupa superioara 6 avansati MAFTEI CATALIN DORU -ROBU VALENTIN 0-3, cu consecintele de rigoare asupra clasamentului final.

Daca s-ar face un manual in care sa fie exemplificat si modul de organizare al unui turneu, Comăneștiul ar fi cel mai bun exemplu.
Bravo voua, felicitari organizatorilor, totul exceptional. Fara cuvinte... :clap::clap::clap:

Domnilor si Doamnelor doresc sa mulțumesc :
Primăria Comănești - Primar ec. Viorel Miron pentru frumoasa sală+mese+transport.
Gabi Darie - organizare
Anastasiu Constantin - organizare
Ciubotariu Mihaela - mese, mantinele.
S. C. Maftei Cătălin - TRANSPORT
Buliga Silviu+Cozma Cătălin +Motoca Ionuț - butoane.
Giosan Marcel-sfaturi, diverse... Etc.
Fam. Cazanel Gheorghiță - photo
Bucurel Claudiu, Bulubasa Nicusor,Sisca Nicusor.. Etc-suport
Echipei nebune Adi, Albu, Martz, Sergiu ... Motivație.. Suport. Si personalului de la centrul Ionuț Iftimoaie.
Ma mai gîndesc si revin
Partipantilor pentru că m-au suportat. Scuze pentru greseli o sa ?nvățăm din ele.
Mă-nclin! Va mai asteptam.
FELICITARI COMANESTENILOR premiati.

Trimis de pe al meu SM-G935F folosind Tapatalk

Back
Sus