Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Buna ziua , departe de ideea de a fi eu contra tuturor, v-as recomanda ca la viitoarele turnee sa lasati pe altcineva sa stabileasca componenta grupelor inferioare , CONFORM REGULAMENTULUI AMATUR. Eu inteleg ca l-ati uitat pe dl Braniste George , care s-a inscris corect pe forum si a trebuit sa il adaugati in ultimul moment, dar ceea ce nu inteleg eu este de ce l-ati pus nr 6 pe o foaie a unei grupe luate la intamplare ???????? Trebuiau refacute grupele cu pozitionarea corecta a domnului Braniste pe locul pe care il indica MP-ul sau. Asta ar fi schimbat componenta grupelor pe care deja le stabiliseti in mod ERONAT. N-am inteles ce anume v-a lipsit 5 foi de hartie sau 10 min cat se refaceau grupele ? E un simplu macroul in excel !!!! Daca nu stiti sa il folositi si va mușca calculatorul, lasați pe altii care știu !!!! Nu vreau sa blamez organizatorii care s-au dat peste cap sa fie ok ( si a fost ) dar sa stiti ca unii din noi au venit nu pentru visinata, masa sau piscina ci pentru tenis de masă jucat in conditiile regulamentului Amatur. Inca o data imi cer scuze daca cineva se va simti jignit , dar nu a fost corect. Incercati sa nu tratati problema cu lasa ca merge si asa si tin sa va amintesc ca nu e prima data cand se intampla , anul trecut la Cupa lui Mos Craciun de la Fălticeni am fost mutat in trei grupe inferioare pe motiv ca aici nu e bine, ba aici sau mai bine acolo !!!!!!!!! Hotar?ti-vă cum se alcatuiesc grupele inferioare care pot determina un traseu sau altul, dupa regulamentul Amatur sau " la pix " ?
Cum de la atatea laude pentru aceasta competitie,nu sunt ceva imagini de la finalele de la cele 4 categorii?!
Cum de la atatea laude pentru aceasta competitie,nu sunt ceva imagini de la finalele de la cele 4 categorii?!
Mai e mult până atunciRogerpustiulika, se respecta calendarul competitional ? Vad ca sunteti trecuti cu turneu pe 14 octombrie...nu de alta, insa abia astept sa revin...sper sa mai ai putina licoare ( bautura special preparata pentru cei care doresc sa ajunga pana in finale ) ...multumesc anticipat !