Rares Havris
cadet
Hrab Bogdan-Botoșani
Pauca Cosmin-Botoșani
Pauca Cosmin-Botoșani
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Timișoara nu este in Zona1
Rectificare rectificare dar ce ne facem cu cls Amatur sept 2019 unde se regăsește jucătoarea sus-menționata ca fiind din Timișoara ?
Poate participa doar la A+Reșița
Nu e nevoie de C.I. sau alte parascovenii..pur si simplu trebuia sa solicitati modificarea localitatii de domiciliu ..aici nu suntem la Politie,credem lumea pe cuvant,dar daca ea sau apartinatorii au fost neglijenti nu e vina altora
Solicitati de la 01.10 ca Orban Madalina sa apara fiind din Siret,indiferent unde locuieste
Am un amic din Vatra Dornei care si-a schimbat pt statisticile Amatur domiciliul in Cluj desi el locuieste tot acolo
Mergem la iarba verde
Ok, imi cer scuze. Chiar nu stiam ca e impartit pe zone sau trebuie vreo solicitare sa joci in alta zona (la politie am facut una...).
Greseala mea.
Oricum pt. Madalina era chiar o zi in care ar fi jucat de placere. si chiar nu se stie cand va mai juca.
Poate peste cativa ani cand va mai trece prin Timișoara si nu va trebui nici o solicitare.
Mergem la iarba verde. probabil va fi o zi frumoasa.
Deci sa nu fie reguli.![]()