AmaTur: Turneu A+ Regional "Ziua Națională AmaTur", Mediaș - 01.09.2018 (Zona 6)

Andrei Sarcani s-a inscris la avansati si doreste sa joace la aceasta categorie. Multumim.

Se înscrie la Avansați: Weisz Zsofia din Tg.Mureș

Tapatalkkal küldve az én SM-G935F eszközömről

Eu as fi pentru suplimentarea de locuri la incepatori cu incepere la 10.00.

Sustin.

Turneele A+ regionale au fost initiate tocmai ca cei care nu pot (clasament/timp/ocupatie/financiar/distanta) sa fie prezenti la GrandSlamurile amaturistice traditionale sa poa' sa aiba macar un A+, prin aceasta posibilitate mult mai aproape de casa.

Andrei Sarcani s-a inscris la avansati si doreste sa joace la aceasta categorie.

Am vorbit adineauri cu Emi si m-a rugat sa notez ca fiind turneu A+, pana la termenul de inscrieri cu prioritate de luni seara trebuia sa tina cont de clasament, si astfel il poate transfera pe Andrei dupa ultimul inscris la avansati pana luni seara la orele 21:00.
Totodata m-a rugat sa va transmit ca Andrei in mod sigur va putea juca la Avansati, fiindca ne putem astepta la retrageri probabile, respectiv sunt si Wild Carduri.

O seara buna! :)

Se înscrie la Elite: Moldovan Horvath Csaba din Tg.Mureș

Tapatalkkal küldve az én SM-G935F eszközömről

Din pacate trebuie sa ma retrag - Ciurca Sorin , avansati, Târnaveni. Multumesc. Un turneu frumos va doresc!

Se inscrie din Ludus la incepatori: Anca Valentin si Anca Anamaria

Se retrage Rotariu Andrei de la avansati

Trimis de pe al meu X4_Soul_Style folosind Tapatalk

Back
Sus