King Pong Oradea
organizator principal
V?rkonyi Amalia, Oradea, Open
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Fekete Istvan - Arad - Open + Elite
Apreciez foarte mult ospitalitatea pe care o ofera unii organizatori prin urmare la acest turneu voi participa la aceasta categoria daca voi prinde loc.
Nu am vrut sa reactionez la aceasta afirmatie halucinanta,cu tenta clara denigratoare la adresa noastra,fara nicio baza {chiar nu inteleg motivul....sau poate il intelegem...!!!!!!!}...lipsita de orice fair-play din partea unui organizator la ale carui turnee am participat mereu cu placere.....dar colegii mei care ma ajuta la organizarea turneelor{pt ca singur nu as reusi...}s-au simtit jigniti de aceasta afirmatie.....au mai fost si alte comentarii cu tenta denigratoare dar din partea unor indivizi care nu sunt organizatori si pe care ii cunoastem de ani si care nu merita nici macar atentia noastra...Suntem surprinsi de sprijinul dat unor astfel de afirmatii aberante prin like-uri incurajand in acest fel manifestari de acest gen,comparatii de prost gust....intre organizatori etc etc...
P.S.In final ..daca cel care a facut aceasta afirmatie..in sensul ca la noi ar lipsi ospitalitatea ...nu isi cere scuze public.....nu voi mai participa niciodata la turneele organizate tehnic de el-....nici eu nici colegii mei care s-au simtit jigniti de acest tip de comportament....
Salut Marius ,
Nu am spus nicaieri ca lipseste ospitalitatea la tine la turneu doar ca din punctul meu de vedere, desigur subiectiv, am considerat un plus la turneul open+elite ( la incepatori oricum nu pot merge ) si prin urmare am luat decizia pe care am luat-o .
In plus desi la tonul folosit de tine nu ar mai avea rost sa continui discutia totusi iti spun ca am facut remarca respectiva sa te ajut poate sa vezi lucrurile si din alt punct de vedere adica al participantului sau mai exact spus al meu.
Detaliere :
1.Ceilalti doi organizatori au facut o oferta mult mai buna din punctul asta de vedere , sper ca aici esti de acord cu asta , avand in vedere ca oferi doar minimul obligatoriu prevazut de Amatur adica apa.Desigur conditiile de joc sunt cel mai important lucru la un turneu de tenis de masă dar din cate stiu conditiile de joc sunt aproximativ similare la toate cele trei sali din Oradea. Felicit Oradea pentru acest fapt ca detine trei cluburi angrenate si in competitiile Amatur.
2.Desigur nimeni nu te obliga sa dai mai mult decat ce este obligatoriu dar daca si oferta ta era similiara macar cu cea a colegilor tai poate o parte din cei 9 jucatori de la categoria "Avansati" (care s-au inscris la open ) s-ar fi inscris la tine si chiar mai mult poate mai atrageai vreo 10-11 care nu s-au inscris deloc. Daca faci un calcul simplu o sa observi ca ai fi iesit pe plus ( 35 * 20 = 700 lei si sa zicem o cheltuiala de maxim 10 lei de participant 10*44 = 440 lei ) si toata lumea ar fi fost multumita si in plus ai fi avut un turneu mare .
In general cam la toate turneele cel putin in zona de vest numarul jucatorilor de la Avansati este sensibil mai mare decat cel de la Open (anul trecut la regional 42 avansati si 27 open ) insa acum 24 avansati si 39 open . Oare de ce ?
Anul trecut la Arad au fost 42 de participanti la Avansati drept ii ca o parte acum sunt la Open dar o parte si mai mare a urcat de la incepatori . Desigur faptul ca acum sunt doar jumatate are cauze obiective si subiective ca de exemplu faptul ca pentru un regional Arad este mai bine pozitionat geografic adica sunt distante mai scurte de parcurs dar oare faptul ca Bogdan a oferit GULAS la toata lumea chiar daca taxa a fost 40 de lei nu a avut nici o influenta cat de mica ?
Numai bine ,
Pitzi
Tocmai asta fac...10minActualizati va rog listele de la Open si Elite dupa ultimul clasament pentru ca este posibil sa fie schimbari de categorie. Multumesc.