AmaTur: Turneu A+ Regional "Ziua Nationala AMATUR" Zona 4 (PH, DB, BZ, CL, IL) - Valenii de Munte, 10.09.2022

Clasament Open

1.
Marian Bogdan - Ploiesti.jpg
Marian Bogdan - Ploiesti
2.
Panait Genu - Teisani.jpg
Panait Genu - Teisani
3 -- 4
Dragu Fanel - Slobozia.jpg
Dragu Fanel - Slobozia
Sorescu Mircea - Paulesti.jpg
Sorescu Mircea - Paulesti
5 -- 8
Noragiu Paul - Targoviste
Darmaz Ion - Targoviste
Puiu Dragos - Urlati
Musat Irina - Targoviste
9 -- 14
Orac Teodor - Slobozia
Ene Florin - Ploiesti
Stancescu Sebastian - Ploiesti
Serban Adi Iulian - Ramnicu Sarat
Plaiasu Ion - Plopeni
Acriva Marian - Mizil
15 -- 1v gr.sup.
Matei Mircea - Targoviste
16 -- 21 0v gr.sup.
Panaitescu Stefan - Izvoarele
Manoiu Claudiu - Fieni
Cuna Gheorghe - Buzau
Bratescu Adrian - Targoviste
Lazar Dumitru - Mizil
Dumitru George - Targoviste
22 -- 24 2v gr.inf.
Ivan Valentin - Campina
Cucu Cristin - Targoviste
Brulea Petre - Paulesti
25 -- 29 1v gr.inf.
Gheorghita Vasile - Buzau
Babus Liviu - Ploiesti
Bivolaru Stelian - Targoviste
Enache Ciprian - Ploiesti
Chirtoaca Sergiu - Ploiesti
30 -- 0v gr.inf.
Radu Adrian - Ploiesti

Cred ca trebuia sa apar cu 0 în grupele superioare conform Regulamentului.
LIST] 6.4. Retragerea din turneu
În cazul în care un jucător renunță la participare în grupa inferioară fără a juca toate meciurile, la calculul clasamentului grupei i se anulează toate rezultatele din grupă.
În cazul în care un jucător calificat în grupele superioare nu participă la această fază sau se retrage înainte de a juca toate meciurile, i se anulează toate victoriile din grupa superioară și va fi punctat cu zero victorii în grupa superioară. Un jucător calificat într-o fază superioară, dar care nu se prezintă din diverse motive, nu este înlocuit de un alt jucator și este punctat la nivelul la care a ajuns.

Trimis de pe al meu VOG-L29 folosind Tapatalk

Sent from my iPhone using Tapatalk

Un jucător calificat într-o fază superioară, dar care nu se prezintă din diverse motive, nu este înlocuit de un alt jucator și este punctat la nivelul la care a ajuns.​

Sorin, ai renuntat la participarea la concurs in momentul care ai avut 2 victorii in grupa superioara, din motive intameiate. Este normal sa fi punctat la acest nivel, asa cum se specifica in Regulament la pct. 6.4, paragaful referitor la neparticiparea in fazele superioare competitiei. Nu ar fi normal sa ai acelasi punctaj in clasament cu cei care au jucat si, din pacate pentru ei, nu au reusit nici o victorie.

Cu cele 2 victorii din inferioare am ajuns în grupele superioare.
Vișane respecta regulamentul.
Scrie clar

În cazul în care un jucător calificat în grupele superioare nu participă la această fază sau se retrage înainte de a juca toate meciurile, i se anulează toate victoriile din grupa superioară și va fi punctat cu zero victorii în grupa superioară.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Acum am vazut ca am făcut o mare confuzie, si aseara, si de dimineață, fiind ferm convins ca ai abandonat dupa superioare...

Ajung la laptop si corectez clasamentul.

Mulțumesc tuturor pentru felicitări!

Trimis de pe al meu SM-A525F folosind Tapatalk

Va rog un pic de pauză, am o întindere la degetul mare, și trebuie să o deblochez, vă rog da ți mi pinul...

Nu știu dacă e potrivit sa faci mișto de probleme de sănătate.. din cauza degetului mare nu am putut juca nici un fel de tenis din 2013 pana în 2018...tot din cauza degetului a trebuit sa renunt la o sursa de venit care implica folosirea intensa a mousului.

Back
Sus