Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Jinga Vlad - București- Open
Din pacate nu pot sa il inscriu, trebuia sa aiba judetul corespunzator in clasamentul din septembrie 2023.
Goldis Marinel..Dobinda Dinu..Dobinda Alexandru..Avansati.. Arad
Pitzi, tu vrei sa zici ca daca sunt in vacanta pe litoral, nu aspir la nici nu tricou de campion, joc tenis doar de placere, nu pot sa particip la A+ de acolo din zona, ci tra sa intrerup concediul, sa vin pana la Arad, iar dupa turneu sa plec iar spre mare si sa continui concediul??? sau varianta inversa cand vine cineva de acolo la Felix, sau undeva in zona, nu poate veni la turenul de la Arad, ci tra sa mearga iar pana in Tulcea, si dupa turneu sa revina iar in vacanta in zona?? Io zic ca e o ruptura de logica, pe langa care promovarea celor cativa jucatori care bat pasul pe loc de un an sau mai mult, la limita superioara a categoriei e apa de ploaie. Nu degeaba se zice prin anumite cercuri, ca detinem monopolul pe prostie.(e vorba de noi ca si natie fara nici o legatura cu cineva anume)
Nu eu zic ..din discutia pe care am avut-o cu conducerea Amatur reiese ca lucrurile se intampla exact cum zici.
_ _ _ _ _
e absurd ce citim, sau poate ne scapa ceva
pe colegul Jinga il cunosc, am jucat impreuna;
nu este ubicuu;
deci garantez ca nu va juca simultan si in Arad si in Bucuresti, sambata ce vine, cu incepere de la ora 9.00;
nu i se poate da o dispensa? colegul e in vacanta in Arad si ar dori sa joace cu noi, atata tot.
_ _ _ _ _