in principiu se rezolva dar trebuie sa il vad inainte !Buna ziua !
Puteti repara un lemn Donic Walner senso care a suferit aproape o ruptura dea lungul paletei din cant pana la maner , pe toate foile lemnului . A luat din pacate forma concava .
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
in principiu se rezolva dar trebuie sa il vad inainte !Buna ziua !
Puteti repara un lemn Donic Walner senso care a suferit aproape o ruptura dea lungul paletei din cant pana la maner , pe toate foile lemnului . A luat din pacate forma concava .
salut - am un lemn vechi meteor care vreau sa il cosmetizez. la un moment dat a fost ros un pic de caine. va dau un mp cu poze si imi spuneti ce recomandari aveti ?
Fiți-ar "aripioarele", ai stricat bunătate de mâner ST...Vezi atașament 10738Vezi atașament 10739Vezi atașament 10740Vezi atașament 10741Vezi atașament 10742
Trimis de pe al meu UTOK_430Q folosind Tapatalk
Am un lemn Butterfly All+ Timo Boll - AN, la care mi s-au deslipit amandoua parti ale manerului si pe care le-am lipit cu o solutie compusa din doua substante. Pe o parte este rupt furnirul in dreptul manerului. Va intreb daca se poate repara si daca da, cand pot sa va trimit lemnul. Multumesc.