Eu cred ca e overkill cu motors de stergator...pentru ce vreti sa-l folositi voi?
Eu ca si exemplu am luat acel filmulet de pe youtube pe care l-am postat si in care motorasele sunt de la Tamiya probabil de la kituri educationale:
-motorasul de dat topspin + rotita care sunt de la automodele
-motorasul si cutia de viteze pentru acel sistem biela-piston de adus mingile spre rotita
-un motoras cu reductor pentru plimbat mingile prin acel cos de mingi
Pentru toate aceste se pot folosi motorase de la serii educationale, totusi de vorba de niste mingi de tenis care nu cantaresc mare lucru...
Voi la ce vreti sa folositi motorasul de la stergator poate nu am inteles eu bine...dar mi se pare multe prea puternic si scump pentru niste mingi de tenis...
Diseara sper sa mai fac niste incercari si niste poze cu ce motorase mai am eu pentru actionari.
Daca arunca mingile cu noul motoras + rotita atunci ar fi un progres imens!
- - - Actualizat - - -
Niste exemple de roti, ale mele sunt ca astea ultimele...
http://www.radiomodele.ro/motoare/e...nire-automodele-termice-traxxas-ez-start.html cam asa arata noul motoras pe care mi l-a donat un coleg impreuna cu o roata din cele de mai sus, arata la fel cu asta dar nu stiu daca e exact asta, i-am facut o proba la 3.6 volti si are o viteza foarte buna
Pentru plimbat mingile prin container o sa folosesc tot un motoras de DC
Pentru plimbat teava de tragere stanga dreapta o sa incerc sa folosesc un mecanism format dintr-un motoras de DC + niste roti dintate care ofera o reductie foarte mare, sper sa fie ok.