Popescu Radu
Table Tenis Without Borders
Se retrage: Dusan Marcel - Arad - Open
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Se retrag in glorie hoaverii hoby(tzieni) de ai lui Tolkien :trupa vatzana si din criscior....Marius,grigore,daian,stefan...am pus in balantza si primeaza un mic si o bere plus ceva gagici la Halmagiu in targva salutam cu respect si va dorim un turneu reusit
jusqu' a la prochaine
![]()
Sa va tina Dumnezeu sanatos ,inca o data pt noi sunteti un model am vazut categoria open ,eu,flavian ,Andrei,grigore,suntem inca invatzacei dar exersam rotirea si fara paleta,e deja un reflex neconditionat intiparit pe nevrax.Incercam sa va copiem cat putem si sa ne potentzam jocul cu matereale earba anti pt a ajunge in varful piramideirespect infinit
Ne vedem lads la mesele de joc. Salutari din frumoasa capitala de pe Dunare. Ahoy sailors, down the hatch and keep them busy.
Pentru coledzii care nu stiu, Maryo the python bite este bucatar pe insula Margareta din Budapest
El e originar din Teliucul Inferior, insa lucreaza pe vas de ceva vreme
Acolo l-am si cunoscut, dupa ce am vizualizat cum juca cu un nene maghiar, returnandu-i serii de lovituri, insa date cu cantul
All due respects, mastef chef! Keep up the good work! Your Romanian brethern salutes ya!