CornelTT active member senior Înscris 21 Aug 2012 Mesaje 1.403 Scor reacție 80 Vârstă 49 Locație Suceava 11 Mar 2020 #1 Salut. Lemnul nu are nevoie de prezentare. Are 96g si mici reparatii profesionale pe canturi facute in Germania. Pret 1350 lei Trimis de pe al meu SM-A105FN folosind Tapatalk
Salut. Lemnul nu are nevoie de prezentare. Are 96g si mici reparatii profesionale pe canturi facute in Germania. Pret 1350 lei Trimis de pe al meu SM-A105FN folosind Tapatalk
- Marcel - rookie senior Înscris 25 Aug 2015 Mesaje 437 Scor reacție 103 Vârstă 62 Locație București 11 Mar 2020 #2 Lemn superb!.. Este singura achiziție ce nu mi-a reușit și care-mi b?ntuie gîndurile.. Succes la vânzare!..
Lemn superb!.. Este singura achiziție ce nu mi-a reușit și care-mi b?ntuie gîndurile.. Succes la vânzare!..
CornelTT active member senior Înscris 21 Aug 2012 Mesaje 1.403 Scor reacție 80 Vârstă 49 Locație Suceava 11 Mar 2020 #3 - Marcel - a spus: Lemn superb!.. Este singura achiziție ce nu mi-a reușit și care-mi b?ntuie gîndurile.. Succes la vânzare!.. Click pentru a extinde... Excepțional lemn. Mersi Trimis de pe al meu SM-A105FN folosind Tapatalk - - - Actualizat - - - Lemnul a fost vandut. Se inchide topicul
- Marcel - a spus: Lemn superb!.. Este singura achiziție ce nu mi-a reușit și care-mi b?ntuie gîndurile.. Succes la vânzare!.. Click pentru a extinde... Excepțional lemn. Mersi Trimis de pe al meu SM-A105FN folosind Tapatalk - - - Actualizat - - - Lemnul a fost vandut. Se inchide topicul