Aveam o parere buna despre domnul Laurentiu B., dar acum aceasta parere s-a schimbat radical. Il respect in continuare ca jucator, deoarecee nu poate nimeni sa conteste valoarea lui ca jucator, dar ca persoana nu mai reprezinta nimic pentru mine! Vreau sa il felicit pe domnul Gabi Pantelimon pentru una din putinele initiative ale unor persoane legitimate din tenisul de masa romanesc care chiar vor sa faca ceva pentru acest sport!
Am si eu niste intrebari pentru domnul Barlan:
Daca dumneavoastra spuneti, sau mai bine zis ne sugerati sa nu mergem acolo, de ce nu faceti dumneavoastra asa ceva pentru tenisul de masa romanesc? Sau mai bine zis pentru tenisul de masa amator!!
Stiu ca ati antrenat la Stirom inainte de a pleca in Germania! Imi spuneti si mie de ce domnul Pantelimon este mai prejos decat dumneavoastra in domeniul antrenoratului??
Ce jucator ati scos dumneavoastra? 3
Chiar sunt curios! Nu zic ca domnul Pantelimon ar fi scos un jucator de valoare, dar dansul abia se apuca de antrenorat!
Diferenta dintre voi doi este ca dansul macar nu se lauda a fi un bun antrenor! Imi pare rau ca nu am apucat sa citesc mesajele care au fost sterse, dar am inteles ca a fost cu adevarat obscen acel mesaj care a fost sters!
Si dupa cum a zis si Dan2, pentru dumneavoastra intradevar este un jucator mediocru, dar pentru noi, majoritatea celor care suntem inscrisi in acest forum este un jucator exceptional!
Si inca o intrebare: Dumneavoastra spuneti de domnul Pantelimon ca nu este un mare jucator si in concluzie nu ar trebui sa antreneze! Dar la Stirom ce antrenori erau acum 8-9 ani, dupa ce ati plecat dumneavoastra? Sau mai bine zis ... care din antrenorii ramasi au fost fosti jucatori de valoare in tenisul de masa romanesc?
P.S. am jucat cu fiul dumneavoastra acum 1 an si l-am batut de nu a stiut unde e masa! Nu cred ca este in stare sa il bata pe domnul Pantelimon! Nu ca ma consider eu un jucator valoros, de acord ca de atunci a progresat mult! Dar nici chiar atat de mult nu a progresat incat sa bata un jucator de superliga!