secvente youtube

Re: secvente youtube

Pentru ierbari!

Ultima editare de un moderator:

Puneti ma si un film cu Ciobanu cand joaca cu aparatori si postati-l la ei pe siteuri cu "pentru atacanti" :mrgreen:

Pe undeva pe la inceput spune autorul: "Tovaras Wang Hao" =))

Pe undeva pe la inceput spune autorul: "Tovaras Wang Hao" =))
Si mai tare cum spune rusul Butterfly (la momentul 0:23). Pentru cine nu stie, butterfly=fluture. Pe de alta parte, butter=unt, iar fly=musca. Rusul spune butterflea, adica butter=unt, iar flea=purice.

Meci tare intre fete:
Guo Yue vs Liu Shiwen:
Guo Yue joaca foarte baieteste, desi adversara o sileste sa joace un joc rapid, de contre.

Jocul roboteilor :)

Iar s-a gasit unul sa vorbeasca aiurea in tramvai. Da' cum vrei ma nene sa joace? Ce inseamna robotel?
Ai auzit si tu (ca toti care folosesc expresia asta) la Waldner ca a zis o data despre Ma Long ca joaca ca un robot si deh, hai sa ne rupem in figuri ... Ce inseamna dupa mintea ta sa joci ca un robotzel? E gresit sa ataci pe a 3-a minge daca iti vine lunga? Nu inteleg ... Esti obisnuit sa tai mingea pina adormi si sa ataci abia pe la a 20-a minge, cind ti-o ridica ala la vreo 15 cm de masa ... Altfel, stiu, e greu sa ataci cu top spin, e cu miscare, e cu efort ... e grele ...
Fetele astea au jucat super tare, minge lunga -> atac, minge scurta -> joc de mijloc ... n-au lalait nici un punct, nu le-a fost frica ca mingea e taiata sau are nu stiu ce efect ... si vii tu si zici: aaa, de kkt, niste robotzei ...
Off doamne!

Iar s-a gasit unul sa vorbeasca aiurea in tramvai. Da' cum vrei ma nene sa joace? Ce inseamna robotel?

Ai auzit si tu (ca toti care folosesc expresia asta) la Waldner ca a zis o data despre Ma Long ca joaca ca un robot si deh, hai sa ne rupem in figuri ... Ce inseamna dupa mintea ta sa joci ca un robotzel? [...] Esti obisnuit sa tai mingea pina adormi si sa ataci abia pe la a 20-a minge, cind ti-o ridica ala la vreo 15 cm de masa ... Altfel, stiu, e greu sa ataci cu top spin, e cu miscare, e cu efort ... e grele ...
[...] si vii tu si zici: aaa, de kkt, niste robotzei ...
Domnule, eu nu am zis ca e de "kkt" si nici ca e bine, ci doar ca e joaca roboteilor. Daca matale prin robotel intelegi "kkt", inseamna ca erai tare murdar pe maini cand erai mic. Eu m-am referit la caracterul foarte automatizat si instinctiv/din reflex al jocului. Adica ceea ce rezulta in urma a zeci de mii de ore de antrenament, cand corpul tau actioneaza din reflex la orice minge vine. De unde analogia cu robotii...
Te rog pe viitor sa inveti a folosi limba romana sau sa te abtii de la asemenea comentarii de robotel (macar la adresa mea).
Spor!

Meci terminat cu activizare:
Feng Tianwei vs Park Mi Young
Este interesant ca Feng Tianwei este atacanta si meciul a ajuns la activizare desi nu este intre doi aparatori (sau aparatoare).

Meci de dublu fete, cu aceeasi aparatoare coreeana, merita urmarit.

Un meci interesant intre Boll si Samsonov din semifinala Ligii Campionilor 2007. Boll are 7!! mingi de meci la 2:1 si nu reuseste sa castige. Samsonov revine senzational si castiga si setul 5.

---------- Post added 05-Apr-2011 at 01:54 ----------

Chinese penhold chopper in 1965:
Zhang Xielin aka Chang Shih-lin (China) vs Hiroshi Takahashi (Japan). Men's team final, 1965 World Table Tennis Championship, Ljubljana, Yugoslavia. China beats Japan 5-2.

Back
Sus