Re: secvente youtube
vali a spus:
sfinxu a spus:
Trebuie sa muncesti mult mai mult sa castigi un punct, in fata unui aparator.
Discutabil. Sunt si atacanti de la care nu vezi mingea, dapai mai sa si dai in ea.
Eu ma refeream strict la cele vazute, la nivel mondial. La nivelul nostru, binenteles ca suntem cazuri discutabile,(eu unu habar nu am sa joc cu un ierbar, asta un inseamna ca nu ii stimez, mai ales acum dupa ce au renuntat la "buruienile otravitoare"

).
Dar la nivel mondial cand totul este aproape de "perfect", nu poti sa nu constati ca atunci cand se intalneste un aparator cu un atacant schimburile de mingii se prelungesc atat de mult, incat unele dintre ele te uimesc cum de naiba mai pot fi scoase pe masa, cand, cred ca sunteti de acord cu mine, o astfel de minge e moarta de mult pentru un atacant.
Eu unu recunosc, am avut senzatia ca asist la un spectacol dinainte regizat, cam ca si filmele cu karate, in care jucatorii se bat doar pentru a impresiona publicul, nu pentru a termina cat mai repede cu adversarul.
Joo Se Hyuk, trebuie sa recunoastem, este un "table tennis showman", setat nu sa castige orice punct, ci sa puna orice minge pe masa ! :lol: