Pinky Alexa
junior
Felicitari Dragoș!!!
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
L-am luat eu, vi-l aduc la Targu JiuFelicitări organizatorilor pentru buna gestionare a turneului și ospitalitate !
Felicitări câștigătorilor turneului !
P.S. Am pierdut la sală un lănțișor și o cruciuliță de argint.Dacă au fost găsite rog mesaj !
Trimis de pe al meu SM-N960F folosind Tapatalk
Felicitări Marius încă odată!Multumesc pentru felicitari!
M-am simtit foarte bine la Valeni, ca intotdeauna.
Sarmalele si "medicamentul" d-lui Vali au contribuit din plin succesul avut azi.
Cu siguranta voi fi prezent si la turneul viitor.
Multumesc Bogdan si dlui Vali pentru organizarea ca la carte. Un duo care asigura o atmosfera placuta si propice pentru concurs.
Felicit si eu pe ceilalti ocupanti ai podiumului. Alaturi de ceilalti adversari, datorita voua am ocupat locul respectiv azi.
O apreciere speciala pentru adversarul din finala, Gheorghita Vasile.
A fost la inaltime atat in joc, cat si ca fair-play in momentul accidentarii mele.
De asemenea, pentru momentul cand (in setul 5, la 9-5 pentru mine), pentru cateva secunde l-am derutat neintentionat referior la cine trebuie sa serveasca.
Am spus ca eu, pentru ca asa iesea socoteala punctelor, dar imediat ce am servit am realizat ca am schimbat terenul la mijlocul setului, fiind in decisiv.
Am corectat, a servit el si apoi meciul a continuat fara probleme. Pe durata acestei scurte perturbari nu a avut nici o "iesire" si a dat crezare erorii mele de moment.
Este un detaliu ce poate ar trece neobservat, dar ar fi pacat. Mai ales fair-playul a generat o sumedenie de polemici la un turneu de saptamana trecuta.
Respect!
Toate cele bune tuturor, sa ne revedem cu bine!