Serviciu fara net!

Nu au ce cauta CU FETE INTERZISE. Sunt oameni care se plang de jocul lor. ASA CA TREBUIE INTERZISI IERBARII. Acesta nu este joc ce fac ei, este ANTI TENIS. Asa ca interziceti-le, domnule KANTOR!

Mi se deschide brisca in buzunar la atare ineptii!!!!!

Ultima editare:
Stimate Domn! In fiecare sedinta de sfarsit de an am prupus sa se interzica jocul cu aceste fete neaprobate!!!!Faptul ca nu ati fost acolo si nu stiti nu inseamna ca nu am ridicat vocea impotriva fețelor interzise. Folosirea acestor fețe nu duce la progresul tenisului de masa. prin acceptarea lor creste numarul" trisorilor" pe care din pacate multi ii sustin. Din pacate vin multi jucatori noi care vor sa invete tenis de masă si cand vad ca, datorita acestor fețe obtin rezultate mai bune intr-un timp record trec la aceste fețe. Astfel ei nu vor invata tenis de masă ei se bazeaza pe aceste mijloace nepermise si care datorita caracteristicilor incurca adversarul . Astfel ierbarul castiga datorita feței si nu datorita jocului. In concluzie prin folosirea acestor fețe nepermise se sustine nemunca, lenea, " hotia', furtisagul si nicidecum munca si progresul. pentru cei care au sustinut ca in Asia si America se folosesc aceste fețe tin sa le aduc aminte ca Romania este stat european si faptul ca se compara Romania cu Bangladeshul ( Asia) sau o alta tara uitata de prin America de Sud sau Centrala( in cea de Nord sunt interzise) da de gandit serios in privinta progresului. Cred ca ar trebui sa ne raportam la legile Europene si nu la legile Asiatice....

In ciuda prieteniei dintre noi, lasa-ma sa dau de pamant cu postul tau!!!
1. Nu cred ca scopul primordial al Amaturului este sa DEZVOLTE tenisul de masa! Iar faptul ca iarba reprezinta un regres in tenisul de masa, lasa-ma sa nu fiu de acord . Ba din contra, ridica noi provocari si bariere de care asa cum e normal, unii nu reusesc sa treca. Cine e jucatorul mai complet, cel care este in stare sa dea numai in soft( lenea, nemunca, lipsa de talent, lipsa inteligentei in joc sau alte carente in pregatire ar putea fi cauza), sau cel care matura pe jos cu ierbarii?. Hulind fatis ierbarii, fara sa-si dea seama, multi insa au progresat datorita lor!
2. Ai dreptul sa propui alinierea Amaturului la regulile ittf, prin interzicerea ierburilor care nu se regasesc in lista oficiala, dar NU AI DREPTUL sa-i numesti trisori pe acei sportivi care in virtutea unui regulament INCA IN VIGOARE folosesc in cadrul Amaturului aceste fete! Iar prin afirmatia ca acestea sustin nemunca, lenea, hotia si furtisagul, fiind contra muncii si progresului, in virtutea primului paragraf al acestui post, am sa ma abtin de la orice comentariu!!!
Cu stima...

Mi se pare aiurea ca eu sa fiu obligat sa joc impotriva unor fete interzise de regulament. Daca eu respect regulamentul si adversarul meu este obligat sa respecte regulamentul. Tot asa este interzis a se juca cu paleta care are ambele fete de aceeasi culoare. Ce ar fi daca de maine o buna parte de jucatori ar zice ca ei vor sa joace cu ambele fete de aceasi culoare?????

Poate eu nu inteleg prea bine, dar mi se pare ca Ocsi s-a referit mai sus la fetele interzise de regulamentul AmaTur, si atunci e totul OK, si Laky vorbeste despre acelasi lucru.

Va marturisesc ca eu nu prea ma uit la paleta adversarului amator, ci de obicei numai ma interesez daca are soft sau nu. Astfel habar n-am daca are sigla ITTF pe ambele fete... Dar - poate in mod inocent - presupun intotdeauna ca si adversarul cunoaste regulamentul AmaTur si fetele-s cu sigla. (Imi amintesc cu zambetul pe buze de o faza: Eram destul de novice in circuit, si anul trecut la Deda, calculatorul m-a aruncat in grupa domnului Darie, despre care auzisem ca e foarte exigent si ca nu l-a lasat pe Nistor Iosif sa joace cu paleta deteriorata la ultimul Turneu Final. Pe sandwich aveam si eu niste zimti lipsa, chit ca in numar suficient ca sa fiu contestat. Meciul nu avea miza, indiferent de rezultat, eu eram sub linie, iar domnul Darie depindea de meciul direct cu Rosu Dan. Cu toate acestea, m-a atentionat, eu am recunoscut ca are dreptate /auzisem sau citisem ce scrie in regulament + chiar Ocsi Kantor ma mai atentionase cu circa o luna mai devreme/, si am jucat un semi-amical. :-) Dupa doua luni, i-am aratat la turneul din Sibiu paleta refacuta, cu lemnul completat si cu fetele nou-noute...)

In rest, am fost intrebat cred ca de doua ori in week-end la Targu Mureș daca la masa nr. 8 sau 9, la un meci foarte incins nu constituie problema ca cineva joaca cu fete de aceeasi culoare? Ulterior am primit informatia - sper corecta - ca niciun adversar n-a adus in discutie acest aspect...

Regulamentul nostru vorbeste despre sigla, despre culoarea fetelor + despre cateva alte chestiuni (nu multe). Sa fim cinstiti in primul rand fata de noi insine, si sa respectam aceste cateva paragrafe!

Back
Sus