Sfat dezlipire burete

razvyyc

newbie
boboc
Scor reacție
0
Vârstă
48
Locație
Baia-Mare
Buna
Am primit o paleta de la o rudenie, cu un lemn Butterfly foarte bine centrat si usor si echipata cu fete Butterfly Soft D13. Paleta este de prin '85. Am incercat dezlipirea fetelor, a mers binisor pe o parte, pe cealalta nereusind sa fac mare lucru. Exista vreo solutie sau vreo tehnica de indepartare a buretelui, tinand seama de vechimea lipirii?
Multumesc

Re: Sfat dezlipire burete

razvyyc a spus:
Buna
Am primit o paleta de la o rudenie, cu un lemn Butterfly foarte bine centrat si usor si echipata cu fete Butterfly Soft D13. Paleta este de prin '85. Am incercat dezlipirea fetelor, a mers binisor pe o parte, pe cealalta nereusind sa fac mare lucru. Exista vreo solutie sau vreo tehnica de indepartare a buretelui, tinand seama de vechimea lipirii?
Multumesc

Cauta o solutie subtire facuta cu toluen eventual si da cu pensula solutie intre lemn si fata, si trage usor fata. O sa mearga usor.

Inainte de '89 se turnau citiva stropi de spirt in timp ce trageai (incet) de fete.
Pe atunci se lipea frecvent cu solutie de cauciuc pentru anvelope.

Spirtul sau solutia din toluen nu afecteaza suprafata lemnului?
La o fata am reusit dezlipirea, la cealalta nici macar un colt de unde sa incep. In mod normal as arunca lemnul (desi in stare buna), insa acesta a prins "suflet" dupa ce a servit multa vreme persoana respectiva.

..de curiozitate si daca nu este cu suparare, ce fel de lemn Butterfly ?

Nu stiu, dar sper sa intrezaresc inscriptii dupa dezlipirea buretelui.

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus