Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Sriver fx de 2.1 e foarte bun cu primorac off-Ilie a spus:de cat de 2.1 mm sau ceva mai mic?
Pai Flextra e catalogata ca si o fata All iar sriver fx este o fata Offfurk a spus:pai eu zic ca la sriver fx poti pune 2.1 iar la flextra 1.9 dar diferenta nu o sa se simta foarte tare de la 1.9 la 2.1!
Eu am invatat de la domnul Florescu Doru asa:muvicr9 a spus:Va salut cu stima, sunt nou pe site insa as vrea sa va dau un sfat (pe care probabil il stiati) despre cum sa va curatati fetele paletei perfect si fara bani. Pt. inceput luati un PET de un litru, un burete cu fete moi pentru a nu zgaria paleta, umpleti sticla trei sferturi cu apa si un sfert cu otet din comert(oarecare), agitati continutul pet-ului, turnati cateva picaturi pe burete iar apoi stergeti fetele paletei. Am o paleta Yasaka Dynamix 17, si am incercat. Inlatura orice fel de urma de praf sau grasime.
Sper ca v-am fost de ajutor...
Incearca cum tiam spus eu si ai sa vezi ca se vede diferentamuvicr9 a spus:oops... nu stiam ca se trateaza si cu spirt insa si asa se curata foarte bine fetele... multumesc
![]()
Poate e nociva pentru fete, dar foarte putin incat noi nu ne putem da seamavali a spus:Hmm, totusi alcool + acid chiar daca sunt in solutie mai diluata ar putea fi nocive pt fețe. Apa kioara cred ca e destul ca doar nu pui margarina pe fețe.