Sfat fete

Re: Sfat fete

VISCO a spus:
Solutia de curatat fete "Donic Slick Spray" contine f mult alcool, pt ca se evapora f repede. Cred ca o cantitate rezonabila de alcool ajuta la o evaporare mai rapida a agentului dupa curatare.
Si daca ma gandesc bine Spirtul ce contine :?: :?: :?:

VISCO a spus:
Solutia de curatat fete "Donic Slick Spray" contine f mult alcool, pt ca se evapora f repede. Cred ca o cantitate rezonabila de alcool ajuta la o evaporare mai rapida a agentului dupa curatare.
Mda, si ajuta la o skimbare mai deasa a fețelor :)

Eu zic ca nu are rost sa cheltui bani pe tot felulde solutii de curatat fetele...de exemplu un prieten a cumparat o solutie Butterfly de pe etenis.ro si dupa ce a aplicat-o pe fetele paletei sale Donic(sincer nu mai tin minte ce model) fetele au crapat si a trebuit sa cumpere altele. S-a invatat minte si de un an foloseste aceasta metoda (doar cu apa+otet) si merge chiar perfect.

vali a spus:
VISCO a spus:
:lol: :lol:

Poate ca da. Sa nu ne plictisim cu ele. :lol:

vali a spus:
VISCO a spus:
Oke! tu foloseste ce vrei!Era doar un sfat ... !
Tu continua sa dai banii pe solutii 😉 !eu sterg asa ... si nu imi vor exploda fetele ... promit :!: :!: :!:

am gasit o combinatie noua... coniac+apa+spirt, curata super bine si nici nu mai miros fetele a otet. :lol:

muvicr9 a spus:
am gasit o combinatie noua... coniac+apa+spirt, curata super bine si nici nu mai miros fetele a otet. :lol:
Nu da banii pe prostii . Da cu niste tuica de pruna de aia veritabila 😉

vali a spus:
muvicr9 a spus:
Nu da banii pe prostii . Da cu niste tuica de pruna de aia veritabila 😉
Serios? :shock:
As avea destula daca ar merge.. :lol:

serios...chiar merge, dar e mai buna metoda cu otetul fiindca fetele nu devin lipicioase, raman foarte netede, da' cred ca ar merge si cu o tuica :lol: :lol: :lol:

Back
Sus