Sfat pentru cumpararea paletelor (www.tenismasa.ro)

Incepe Black Friday, in perioada 24.11 - 30.11 2017 pe tenismasa.ro, gasiti multe produse cu pret redus in acesta categorie. Toate produsele vor fi livrate rapid, GRATUIT prin Fan Courier. Produsele sunt disponibile in limita stocului!
Spor la cumparaturi!
http://www.tenismasa.ro/black-friday-24---30-noiembrie/.
0728747067
0727903858

Sarbatorile se apropie cat de curand,asteptam comenzile dvs.la alte preturi !

Transport gratuit prin Fan Courier la toate comenzile de peste 250 lei**
Comanda acum si beneficiezi de cele mai bune
*REDUCERI:
300 lei..................5%
400 lei........................7%
500.......................................8%
1000.....................................................12%
*Reducerile sunt aplicate doar la produsele selectate, nu se cumuleaza cu alte reduceri sau oferte
**Transportul prin Fan Courier se asigura gratuit pentru toate localitatile fara kilometri suplimentari
Reducerile nu se alica la roboti, mese si acesorii!

www.tenismasa.ro

0728747067
0727903858
Multumim

Va salut, vreau sa-mi faceți o configurație, o paleta, pentru un jucător de nivel avansat(executa topspin cu forehand-ul de aproape si semidistanta de masa, iar cu backhand-ul loviturile sunt mai mult drepte rar topspin). Configuratia -lemn OFF-/OFF, o fata cu burete mediu și una mediu soft, preț intre 300 și 350. Eu sunt persoana de contact - 0732005762.

Mulțumesc frumos pentru ajutor, Gelu

O singură chestie nu-mi place: paleta e mult peste nivelul posesorului :D

Buna ziua

Este o super combinatie pentru un nivel mediu-avansat,Nittaku +Xiom=REUSITA
Va veti acomoda in cel mai scurt timp,este bine pentru inceput ca paleta sa fie mai buna ca dvs.
Multumim pentru aprecieri si va mai asteptam
0728747067
0727903858

- - - Actualizat - - -

Buna ziua

Va veti acomoda in cel mai scurt timp,este bine pentru inceput ca paleta sa fie mai buna ca dvs.
0728747067
0727903858

www.tenismasa.ro

Anunt important

Noile fete XIOM-OMEGA 7 PRO SI EURO sunt disponibile.Dupa foarte multe ore de testare s-au dovedit foarte rezistente la uzura,aproape nu se cunoaste ca au fost folosite(aprox.3 luni)in conditii de joc agresiv.Fetele au o greutate mica.,Omega Pro 2.0=patrata-63 grame,Omega 7 Euro-patrata-60 grame,viteza si controlul sunt foarte echilibrate.Cam dupa o perioada de 2-3 luni de folosinta veti putea face comparatii referitoare la uzura.Avem o perioada de promotie,pentru cei care comanda pe site (1 pereche)aveti 5% reducere si transportul gratuit prin fun curier.Pentru cei care cumpara din magazin beneficiaza de 10% reducere si montat gratuit,banda cant gratuit.
Asteptam comenzi
www.tenismasa.ro
0728747067
0727903858

Buna ziua

0728747067
0727903858

www.tenismasa.ro
Jocul meu s-a schimbat destul de mult. Sunt mai incomod decât înainte :D

M?nerul îmi face încă probleme, că m?na mea știe de unul mai lat și încă n-am priza așa cum mi-aș dori, dar rezolv cumva și asta (ori mă obișnuiesc, ori ?i pun un grip).

Mulțumesc încă o dată pentru paletă și pentru ajutor!

Calitate exceptionala! Comandati cu incredere ! Va serveste prompt, fete de paleta Xiom V7 nemaipomenite!

Trimis de pe al meu SM-G935F folosind Tapatalk

Buna!!!As vrea sa fac un upgrade la setapul meu,lemn Levy off(lemn cu carbon+hinoki+?)+xiom vega euro max,mi-as schimba fetele cu ceva mai performante,tot de la xiom!!mai am un lemn tot Levy off-,gen Petr Korbel!!Am fost multumit de acest setup dar acum parca lipseste ceva !!
In timpul jocului cele mai multe probleme am la preluarile de serve cu mult spin!!

Buna!!!As vrea sa fac un upgrade la setapul meu,lemn Levy off(lemn cu carbon+hinoki+?)+xiom vega euro max,mi-as schimba fetele cu ceva mai performante,tot de la xiom!!mai am un lemn tot Levy off-,gen Petr Korbel!!Am fost multumit de acest setup dar acum parca lipseste ceva !!
In timpul jocului cele mai multe probleme am la preluarile de serve cu mult spin!!
Salut! Preluarea servelor are un stil anume nu fețele s?nt de vină!

Trimis de pe al meu SM-G935F folosind Tapatalk

ce diferente sunrt intre lemnul XIOM ZX si vechiul XIOM ZXi ?....am inteles ca nu se mai fabrica ZXi

In primul rand este vorba de esentele de lemn folosite . Zx este OFF iar ZXI este OFF +

ZX are limba-limba-zephylium carbon-ayous-zephylium

ZXI are Koto -Zephylium Carbon-Ayous-Kiri
Ambele lemne nu se mai fabrica.
Multumesc de interes

Buna ziua. Doresc si eu sa comand o paleta pentru un prieten. Sa coste pana in 300 de lei. El e un jucator mediu si ii trebuie o paleta ca sa devina mai bun. Multumesc!

buna ziua

trebuie doar sa ma sunati si aveti paleta dorita...chiar mai ieftina.
multumesc
0728747067
multumesc
transport gratuit

Anunt foarte important

FIRMA XIOM -SPONSOR OFICIAL AL
Campionatului Europen de Juniori și Cadeți 2018 - Cluj Napoca 15 - 24 Iulie ,vine in Romania timp de o luna cu mari surprize si oferte.
Mingea oficiala pentru acest campionat este XIOM-3stele seamless
http://www.tenismasa.ro/mingi-xiom-seamless-40-6er-pack-white/852.htm
Xiom sustine tenisul de masa din Romania si in premiera acorda REDUCERI SUBSTANTIALE pana pe 25 iulie 2018 la articolele selectate!
Acum este momentul sa comandati! Numai stati pe ganduri si profitati.
Cele mai mari reduceri la FETE,LEMNE,TEXTILE,INCALTAMINTE....ETC,numai pe
www.tenismasa.ro
0728747067
0727903858

In perioada 08.08.2018-20.08.2018 suntem in concediu de odihna.
Comenzile primite vor fi expediate dupa aceasta data.
Multumim
www.tenismasa.ro
0728747067
0727903858

alut,nu am vazut nici o poza.Omega 4 elite ar fi o buna alegere,are control bun,este o fata usoara.....joola energy extra nu am jucat cu aceasta fata si nu o cunosc.
Discutia este mai ampla ,ce lemn aveti?,cum jucati dvs?poate va trebuie alta fata din ce ati ales dvs....
nr.meu este 0728747067-,pentru o discutie serioasa,nu la intamplare,daca aveti nevoie de ajutorul meu
multumesc

Back
Sus