Sfat pentru cumpararea paletelor (www.tenismasa.ro)

LEMNE PE STOC SI DE LA YASAKA
CU MANER DREPT si CONCAV
YASAKA-MAX CARBON 3D-200 LEI
YASAKA-MA LIN SOFT CARBON-180 LEI
YASAKA-MA LIN EXTRA OFFENSIVE-130 LEI
YASAKA-MA LIN CARBON-180 LEI
0728747067

Nea Gelu,niste gramaje la lemenele astea daca e posibil.

Nea Gelu,niste gramaje la lemenele astea daca e posibil.
YASAKA-MAX CARBON 3D-200 LEI-86 grame-drept
YASAKA-MA LIN SOFT CARBON-180 LEI-stoc 0
YASAKA-MA LIN EXTRA OFFENSIVE-130 LEI-79 grame-concav
YASAKA-MA LIN CARBON-180 LEI-89 grame concav-84-drept

Au mai sosit 3 bucati-77 grame(2 buc)+1(80 grame)
MULTUMESC

Au sosit si fetele OMEGA IV-EUROPA-2,0 SI MAX-ROSU+NEGRU
MULTUMESC

Vreu si eu un lemn de 77 gr.
Va trimit detalii pe MP.
Cu stima pentru super ofertele Dvs,
Dan

Ultima editare:
Champion Pro-off
v-a aparea in curand
va anunt
multumesc

M-ar tenta si pe mine unul,cu o vega pro 2 si o yasaka razka(sau donic platinum).Tre sa vad cum stau cu banii

Buna seara domnul Gelu,v-as ruga sa-mi spuneti si mie si poate ca si altor...curiosi...care sunt diferentele de feeling si de sweet spot ale acestor lemne de la Yasaka pe care le aveti pe stoc...Am jucat cu un Yasaka Extra Offensive si-am fost sigur de cum am simtit lemnul ala ca....creatorul sau e un geniu...fara gluma...are m.putina viteza,dar in rest este suficient de bun per ansamblu. M-ar interesa o comparatie intre ele,interesandu-ma m. ales simtul(feelingul)...care sa fie cat m. uniform pe toata suprafata lemnului si de asemenea nu neglijez nici factorul viteza,urmarind ceva off...catre off +,sau chiar off+,dar sa aibe calitatile pe care le-am enumerat deja...Sper sa nu va retin cu un text prea plicticos si va multumesc anticipat pt informatiile pe care cred ca mi le veti comunica. O seara buna va doresc !

am si eu o intrebare pentru tine vali daca esti amabil sa imi spui si mie ce caracteristici are fata de pe fh haifu whale2si de unde o pot cumpara ???

Ciao
Nea Gelu trimite-mi o Vega Pro 2,o rosie si una din fetele;Donic Platinum,donic x1Pl sau Yas Razka neagra,2,0.Care crezi

Toate produsele firmei mele au TVA-ul inclus in pret,factura +chitanta
multumesc
0728747067
gelu popescu

Back
Sus