smokefield
junior
ms de info. o sa ii dau un telefon atunci.
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
am vb cu levi, mi-a recomandat LEVI Sintec Cloth All+, asa cum ma asteptam din ceea ce citisem.
din pacate nu face decat lemn, nu se ocupa si de lipit....deci inainte de a comanda vreau sa stiu daca cineva in Ploiești se ocupa cu asa ceva (la nivel serios) si imi poate construi paleta daca imi comand lemn + fete. Nu stiu daca mai trebuie altceva...
in aceeasi ordine de idei - fetele recomandate de claudiu se invart pe la 60ron bucata. daca nu ma insel lemnul o sa fie in jur de 80 (am uitat sa intreb), deci - pt lemnul de la levi ce fete imi recomandati FH, BH..si sa nu sara de 70-80 ron...depinde ce mai trebuie cheltuit..as vrea sa ma incadrez in 250 ron (deja am urcat iar suma
)
multumesc![]()
... ai lovit cam incet mingea cu ele ., si dupa aproape 1 an fetele inca se comporta ca noi (jucate de 3 ori pe sapt)
, eu as zice ca macar pentru FH sa iei un Rakza 7 soft Max,
... ai lovit cam incet mingea cu ele .
Daca nu ai vre-o 2-3 ani de tenis ,nu ai ce cauta cu grosime MAX
Daca nu te contrazici ,ne vom intelege cu siguranta !Sa ne intelegem, fetele nu sunt cum erau la inceput, se vede in special pe fata neagra uzura clar, dar inca agata mingea ca la inceput.
levi a spus ca dureaza cel putin 1 sapt sa faca lemnul..deci sapt asta cam greu...
ok thanks. in afara de lemn si fete mai trebuie sa iau ceva ?
ok thanks. in afara de lemn si fete mai trebuie sa iau ceva ?