Sibiu - Aria Sport TDM Sibiu

Salut drajilor!Joi ne putem antrena in cadrul turneului de antrenament saptamanal din Aria Sport TDM pentru turneul de sambata Sub titulatura de Campionatul Judetean Sibiu in care vom dovedi cine este Mai Tare in" Paleta" din judetul Sibiu.
Haideti la antrenamente!

Cu stima ,
Echipa Aria Sport TDM

Buna seara începând de m?ine la stabilurea calasamentului la antrenamentele de JOI
clasamentul grupei (grupelor)de repoziționare va stabili locurile în clasamentul turneului pentru jucătorii care joacă în grupele de repoziționare)
-vom încerca sa afisam grupele cu rezultate

Pe viitor vom utiliza clasamentul stabilit de Dublu KO ( locurile din eliminatorii vor fi stabilite de ramura din stânga a eliminatoriului cu exceptia locului 1)

Cu stima ,
Echipa Aria Sport TDM

Salut drajilor!Joi ne putem antrena in cadrul turneului de antrenament saptamanal din Aria Sport TDM pentru turneul de sambata Sub titulatura de Campionatul Judetean Sibiu in care vom dovedi cine este Mai Tare in" Paleta" din judetul Sibiu.
Haideti la antrenamente!

Cu stima ,
Echipa Aria Sport TDM

Sau altfel zis " Concursul pe sate "

MINI TURNEU

Grupe Inferioare
Toate categoriile - 13.11.2014
Grupe Inferioare
Toate categoriile - 13.11.2014
1 . Govoreanu Florin, Popa Paul, Matei Dumitru, Muscan Ioan, Manitiu Florin, Aron Darie,
2 . Daneliuc Gabi, Kromek Iulian, Simonis Marius, Rosianu Nicolae, Kondort Dan, Mordesan Ioan,
3 . Andone Claudiu, Negrean Ioan, Mureșanu Alex, Vanga Adrian, Dubles Adrian, Weiss Simona,
4 . Migea Cornel, Somlea Darian, Filea Adonis, Cristea Virgil, Dragomir Ioan, Stoinoiu Catalin,
5 . Mitzea Alexandru, Groza Alexandru, Timaru Ilie, Decean Darian, Dragomir Paul, Valean Alina, Bucur Dan,

Ultima editare:

uni dintre jucatori s-au retras și sau calificat alți în locul lor

Aveți aici eliminatoriile Clasic
și Dublu KO

CLASIC

Partea din stânga DUBLU KO

Urmează clasamentele

dar le puteți vedea si pe eliminatorii direct
sper ca le-am completat bine la Dublu KO
programul încă nu le completează singur

Ultima editare:
Acum cred ca am stabilit bine locurile

Și mult asteptatele CLASAMENTE de la acest MIC turneu de antrenament ;)

CLASAMENT TURNEU ANTRENAMENT
13.11.2014 DUBLU KO
Turneu - Local - Sibiu

Locurile
Nume prenume - Localitatea

_LOCUL_ 1
Govoreanu Florin - Cisnadie

_LOCUL_ 2
Daneliuc Gabi - Sibiu

_LOCUL_ 3
Mureșanu Alex - Sibiu

_LOCUL_ 4
Andone Claudiu - Cugir

_LOCURILE_ 5 - 8
Cristea Virgil - Cugir
Migea Cornel - Sibiu
Matei Dumitru - Deva
Filea Adonis - Sibiu

_LOCURILE_ 9 - 12
Negrean Ioan - Sibiu
Mitzea Alexandru - Sibiu
Kromek Iulian - Cugir
Vanga Adrian - Cisnadie

_LOCURILE_ 12 - 16
Popa Paul - Sibiu
Somlea Darian - Cisnadie
Aron Darie - Sibiu
Groza Alexandru - Cisnadie

_LOCURILE_ 16 - 20
Timaru Ilie - Ocna Sibiului
Bucur Dan - Cisnadie
Simonis Marius - Cisnadie
Rosianu Nicolae - Sibiu

_LOCURILE_ 21 - 22
Decean Darian - Sibiu
Weiss Simona - Cisnadie

_LOCURILE_ 23 - 31
Kondort Dan - Sibiu
Manitiu Florin - Sibiu
Dragomir Ioan - Cristian SB
Dragomir Paul - Sibiu
Muscan Ioan - Sibiu
Dubles Adrian - Cisnadie
Mordesan Ioan - Cisnadie
Stoinoiu Catalin - Sibiu
Valean Alina - Cisnadie

CLASAMENT TURNEU ANTRENAMENT
13.11.2014 CLASAMENT CLASIC"
Turneu - Local - Sibiu
"
Locurile
Nume prenume - Localitatea
"
_LOCUL_ 1
Govoreanu Florin - Cisnadie

_LOCUL_ 2
Mureșanu Alex - Sibiu

_LOCUL_ 3
Migea Cornel - Sibiu

_LOCUL_ 4
Daneliuc Gabi - Sibiu

_LOCURILE_ 5 - 8
Mitzea Alexandru - Sibiu
Kromek Iulian - Cugir
Vanga Adrian - Cisnadie
Andone Claudiu - Cugir

_LOCURILE_ 9 - 16
Matei Dumitru - Deva
Popa Paul - Sibiu
Negrean Ioan - Sibiu
Aron Darie - Sibiu
Somlea Darian - Cisnadie
Timaru Ilie - Ocna Sibiului
Groza Alexandru - Cisnadie
Simonis Marius - Cisnadie

_LOCURILE_ 17 - 20
Cristea Virgil - Cugir
Filea Adonis - Sibiu
Bucur Dan - Cisnadie
Rosianu Nicolae - Sibiu

_LOCURILE_ 21 - 23 -- Grupe Inf. 2 vic.
Decean Darian - Sibiu
Weiss Simona - Cisnadie
Kondort Dan - Sibiu

_LOCURILE_ 24 - 26 -- Grupe Inf. 1 vic.
Manitiu Florin - Sibiu
Dragomir Ioan - Cristian SB
Dragomir Paul - Sibiu

_LOCURILE_ 27 - 31 -- Grupe Inf. 0 vic.
Muscan Ioan - Sibiu
Dubles Adrian - Cisnadie
Mordesan Ioan - Cisnadie
Stoinoiu Catalin - Sibiu
Valean Alina - Cisnadie

Scuze de ?nt?rziere dar oboseala își spune cuv?ntul
ADONIS

Ultima editare:
Adonis, iti cer un pic ajutorul pt. ca am o mica nelamurire si sistemul dublu KO e un pic vag pt. mine inca... Joi la Aria s-au disputat 2 finale reale, una castigata de Govo cu 3-1, cealalta cu 3-0? (Si daca da, exista si posibilitatea ca el sa fi pierdut una dintre ele?)

Merci anticipat!

Adonis, iti cer un pic ajutorul pt. ca am o mica nelamurire si sistemul dublu KO e un pic vag pt. mine inca... Joi la Aria s-au disputat 2 finale reale, una castigata de Govo cu 3-1, cealalta cu 3-0? (Si daca da, exista si posibilitatea ca el sa fi pierdut una dintre ele?)

Merci anticipat!

Pali, iti raspund eu pentru ca m-am lamurit si eu aseara cu Adonis.
Finala turneului 2KO este cea din partea stanga a tabloului eliminatoriu, respectiv Govoreanu Florin - Daneliuc Gabi si tot dupa tabloul din stanga se face si clasamentul la 2KO.
Finala din partea dreapta a tabloului era cea corecta in sistemul eliminatoriu simplu.
Frumusetea sistemului 2KO este ca poti pierde in primul tur de eliminatoriu, dar poti totusi sa castigi turneul si, mai ales, sunt meciuri din belsug pentru toata lumea.

Pali, iti raspund eu pentru ca m-am lamurit si eu aseara cu Adonis.
Finala turneului 2KO este cea din partea stanga a tabloului eliminatoriu, respectiv Govoreanu Florin - Daneliuc Gabi si tot dupa tabloul din stanga se face si clasamentul la 2KO.
Finala din partea dreapta a tabloului era cea corecta in sistemul eliminatoriu simplu.
Frumusetea sistemului 2KO este ca poti pierde in primul tur de eliminatoriu, dar poti totusi sa castigi turneul si, mai ales, sunt meciuri din belsug pentru toata lumea.

Merci mult, Marcele!

Principiul acestui sistem il si inteleg, si imi si place.

Dar intelegerea laturii sale practice mi-i inca departe, tre' sa recunosc onest. Cand are cineva dintre voi putintica rabdare si un pic de timp (Marcel, intre timp tie iti tinem pumnii sa ajung in superioare, si daca e posibil, sa si treci de ele), Va rog sa-mi scrieti daca una dintre partile tabloului e completata numai fictiv, iar daca nu, tot ramane intrebarea mea initiala, respectiv in plus apare si o a treia intrebare: daca pe nivelul semifinalelor Daneliuc si Mureșan s-au intalnit cumva de doua ori, impartindu-si victoriile in mod egal?

eu nu prea pricep nimic din „ingineria” asta...

decât aș putea trage o concluzie de „profan” și îmi cer scuze anticipat dacă greșesc:

până la urmă, „sforile” sunt trase în așa fel ca tot ăia „buni” și „tari” să pice în picioare, iar ăia mai slăbuți și mai timizi nu prea au nici o șansă să-și âmbunătățească jocul și experiența. la „festin” vor ajunge totdeauna doar „leii” și „tigri”. „vrăbiuțele”, „porumbeii”, „șoriceii”, trebuie să se mulțumească mereu doar cu „firimiturile”.

seamănă până la un punct chestia asta cu ce spune o fabulă, unde e vorba despre mai multe animale de pradă care v?nează împreună o căprioară, iar la urmă împărțeala o face leul :P :D :P

să nu fiu înțeles greșit, nu am nimic împotrivă ca cei buni să fie buni. e meritul lor.
nouă ne rămân taberele de antrenament. am înțeles că sunt foarte practice și mulți s-au ?ntors de acolo cu progrese vizibile.
așa că strâng și eu cureaua (deși oricum sunt deja la ultima gaură) și încerc să ajung într-o tabără anul viitor. deja nu mai pot scoate capul în lume, pentru că „colegii mei de club” din clasa a 5-a mă bat la masă periodic. eu pe cine mai bat??? :D :D :D

Merci mult, Marcele!

Va rog sa-mi scrieti daca una dintre partile tabloului e completata numai fictiv, iar daca nu, tot ramane intrebarea mea initiala, respectiv in plus apare si o a treia intrebare: daca pe nivelul semifinalelor Daneliuc si Mureșan s-au intalnit cumva de doua ori, impartindu-si victoriile in mod egal?

Se joaca real pe ambele parti ale tablouri. Practic, dupa primul tur comun, se joaca pe doua tablouri separate, cu migratia pierzatorilor din dreapta in stanga, iar la final cei doi castigatori isi disputa locul 1.
Si, Da, Daneliuc si Mureșanu s-au intalnit de doua ori, prima data castigand Mureșanu iar a doua oara Daneliuc, care s-a pozitionat astfel in clasament inaintea lui Mureșanu.
P.S.
Scuze celor doi folositi la argumentarea discutiei pentru lipsa de reverenta in exprimare: se va citi Dl. Daneliuc si Dl. Mureșanu.

Am si eu doua nelamuriri : am jucat in aceeasi grupa inferioara cu Govoreanu,Aron Darie si Popa Paul. Clasamentul final al grupei a fost ; Govoreanu, Matei, Aron Darie, Popa Paul, etc. Nu inteleg de ce, in primul tur eliminatoriu, Popa Paul a avut ,,bye' si eu nu, desi l-am invins in grupa si m-am clasat mai bine decit el. Si apoi, in turul 2 eliminatoriu, cad tot cu Govoreanu. Poate gresesc eu, dar nu mi se pare logic.

Back
Sus