B.BRĂTESCU ADRIAN-OPEN-TÂRGOVIȘTE- MULȚUMESC
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.

Da,se tine cont și de categorie..cei ce optează pentru a juca la categoria superioara vor fi ultimii pe listele respectivei categorii.Macuc Adrian, Bucuresti - Open.
Am o intrebare - cand se stabilieste ordinea in functie de clasamentului lunii februarie 2026, se mai tine cont si de prioritatea de categorie?
Stiu ca la turneele A+ asa era, dar in postarea acestui turneu nu mai vad mentiunea asta.
Multumesc!
Am o intrebare - cand se stabilieste ordinea in functie de clasamentului lunii februarie 2026, se mai tine cont si de prioritatea de categorie?
Stiu ca la turneele A+ asa era, dar in postarea acestui turneu nu mai vad mentiunea asta.
- prioritatea la înscriere: Prioritate conform clasamentului lunii februarie 2026 iar de la data de 31.01.2026 ( ora 9.00) nu se mai tine cont de proritatea din clasament si se trece pe lista de inscrieri ‘’primul venit primul servit’’,urca pe lista principala cei de pe lista de asteptare.