După câteva zile de la concurs, cu o febră musculară pe care încă o resimt las si eu câteva cuvinte despre ce a fost la Slobozia, sâmbătă 07.02.2026
Încep prin a mulțumi lui Nicu și dl Vlase pentru wild cardul primit fără de care nu aveam posibilitatea de a participa.
Mi-a plăcut mult această nouă categorie Masters, meciuri tari de la început, meciuri care la un turneu obișnuit le întâlneam în faza eliminatorie 1/8, 1/4.
Ca și organizare știam ce înseamnă dl Vlase, a fost totul la superlativ, apă, fructe, covrigi, la discreție, ca și condiții de joc pot spune ca sala de la Slobozia are un loc în top locații pe unde am jucat și unde mă si simt foarte bine.
Cat despre jocul meu chiar dacă am luat locul 2; nu pot spune ca am fost mulțumit (locul senzațional, jocul nu mi-a plăcut), anul acesta mi-am promis ca joc cu iarba fără a face antrenament, iar faptul ca tot testez (la acest concurs am jucat cu o altă combinație) îmi e destul de greu să mă adaptez, dar într-un final o să îmi găsesc un setup cu care să dau înainte.
Felicit toți ocupanții podiumurilor, cinste tuturor participanților pentru efortul și spectacolul oferit la fiecare categorie în parte.
Am avut și un mic incident, pe care îl fac aici public, anume ca în finala cu Neculai, băiatul care mai filmează meciuri și le pune pe YouTube (tenisdemasa25) la un moment dat, în timpul jocului mă oprește să mă întrebe cât este scorul.. moment în care eu i-am răspuns un pic acid, “Da’ tine frate scorul, sunt în meci” ceva de genul, însă eu eram super focusat pe ce trebuie să joc și pe mine m-a deranjat treaba asta.
După, la rece am considerat ca am greșit,nu sunt la mondiale, iar cu această ocazie îmi cer scuze public și îi recomand când filmează, să nu mai întrerupă jocul, nu e ok pentru nimeni.
Una peste alta m-am bucurat ca m-am revăzut cu mulți dintre voi, peste voi nu prea trece timpul

și anul acesta ne vom vedea destul de des
Ne vedem la Sovata și cu magazinul mobil

Cu Sportivitate,