SUCEAVA - Cupa "GALLERIA MALL" editia a III-a 8-10 Aprilie 2011

turneul se intinde pe mai multe zile=mai multa lume se preumbla prin mall=probabil mai multi cumparatori
nu e o competitie clasica, ci o combinatie de sport si shopping.......sau asa ceva se vrea.......(nu e general valabil doar pt acest mall).....

(at)ursuleanu
Lui nu. In schimb tu in calitate de parinte insotitor trebuie sa inveti pe de rost urmatoarele versuri :
"Cand s-o-mpartit creieru
Fost-am eu dus la lucru"
Tre sa stii sa le reciti cu intonatie.Vei fi ascultat.
(at)priza tok
1.Da,puteti sa-i transmiteti doamnei ca au haine de piele pt primavara acolo.
2.Te invat un truc simplu pt desfasurarea in mod alert a concursului la Open:inainte de inceperea concursului,te prezinti ca imputernicit al C.N.A.S Suceava si distribui la fiecare concurent cate o pastila cu iodura ca antidot pt radiatiile din Japonia(sanchi,de fapt un laxativ puternic).De voie de nevoie,toti vor abandona subit.Te alegi cu un voucher baban,+ca toata suflarea tenisistica zonala te va privi ca salvatorul natiei!

Ultima editare:
Cataline,referitor la editiile anterioare organizate DE GALLERIA MALL, nu ai fost bine informat,si te rugam noi:
lasaneee....lasaneee...

Buna ziua,
Din postarea dumnevoastra reiese clar faptul ca sunteti nemultumit de editiile anterioare organizate de catra Galleria.Ce anume nu v-a placut?
Cu respect Ana Maria , consultant marketing Galleria Suceava

Se vor juca grupe,fiecare participant va disputa mai multe partide chiar daca le pierde pe toate.
Pt ursuleanu:cred ca scrie destul de clar acolo ce statut au elevii la acest concurs.Doar daca intre timp nu l-ai retras pe Florin de la scoala.

D-le cata_60
Mie nu mi se pare corect ca un elev situat in top 500 amatur sa fie evaluat ca incepator.Sunt de parere ca doar cei evaluati ca incepatori trebuie se fie acceptati in aceasta categorie.
Vreau sa va zic,ca prin acceptarea printre incepatori a celor din top 500 amatur...fie ei si elevii,ati scris "REZERVAT" pe premiile destinate incepatorilor..cel putin asta simt eu,si cred ca nu sunt singurul.

Organizatorii de competitie de la GALERIA MALL au incercat sa creeze un sistem de joc cat de cat echitabil,incomparabil mai corect decat cel de la editiile precedente.De aceea si nr de premii pt amatori este foarte mare.Sigur,nu toata lumea va fi multumita,asa se intampla de obicei.Oricum,banuiesc ca vei intra in premii.

Premiile oferite de GALERIA MALL sunt:

AVANSATI;
LOC 1- 500 lei
LOC 2 - 350 lei
LOC 3 - 200 lei
LOC 4 - 150 lei
LOC 5-8 -100lei

AMATORI
LOC 1 350 lei
LOC 2 250 lei
LOC 3-4 150 lei
LOC 5-8 100 lei
LOC 9-16 50 lei
Reamintim ca nu se va acorda cash ci vouchere de cumparaturi de la firmele din GALERIA MALL

Sasu Petrica -amatori
---------- Post added 31-Mar-2011 at 18:43 ----------
Sasu Petrica

Rog organizatorii sa publice o lista cu participantii la cele doua sectiuni. Doar asa cei care ne-am inscris telefonic putem sa ne asiguram ca suntem inscrisi in competitie. De asemenea, ar trebui publicate cateva aspecte organizatorice precum orele intre care se desfasoara concursul. Acest aspect este important pentru ca, desi este week-end, unii dintre participanti lucreaza si trebuie sa-si aranjeze programul la locul de munca pentru a putea participa si la concurs.
Multumesc.

In cazul in care nu sunt pe lista celor inscrisi telefonic, ma inscriu si eu la sectiunea Amatori: Munteanu Silviu - Suceava

da sil zici bine am niste prieteni si eu care vor sa vada si eu un trabel cu cei inscrisi sa nu se trezeasca ca nu sunt inscrisi ar fi bine un tabel

Back
Sus