Anul trecut, la un turneu la Fieni organizat de Claudiu Manoiu, "Cupa Cimentul Fieni", Fieni - 24.03.2018, din cauza unor conditii meteo nefavorabile, respectiv zapada, nu au mai venit mesele ITTF promise si specificate in anuntul turneului astfel incat Claudiu a folosit vreo 6 mese hobby cu mult mai nasoale decat masa implicata in aceasta cauza. Saracu, ca sa nu ii astepte cu sala goala pe participanti, fiindca nici timp sa anuleze turneul nu mai avea, a facut rost de unde de neunde de niste mese si turneul a avut loc. Incepatorii si Avansatii au jucat tot turneul pe mese hobby, nimeni nu a comentat, au inteles situatia organizatorului.
Iata ce se spunea atunci:
Concluzia? Incercati sa fiti si voi mai intelegatori stimati participanti, organizatorii fac eforturi uriase la turneele lor ca toata lumea sa se simta bine. Nu va interzice nimeni sa criticati, este chiar util, totusi nu mai aruncati cu bolovani in noi ca nu este deloc frumos din partea voastra. D-l Guluta chiar daca mi-a vorbit frumos prin faptul ca a sunat la politie ne-a jignit groaznic, pe d-l Macarenco, care chiar a facut niste eforturi deosebite ca acest turneu sa se desfasoare, pe D-l Bodeanu a carui fetita, am aflat astazi, a avut mari mari probleme de sanatate in aceea zi, si pe mine care total dezinteresat, fara sa am vreo pretentie financiara sau de orice fel am acceptat cu placere sa ii ajut pe cei doi dar si pe voi pana la urma fiindca turneul nu se putea organiza in conditii bune daca nu ajutam.
La Turneul A "Cupa PRO TM", Giurgiu - 11 Martie 2017 tinut la sala polivalenta din localitate fata mea era in spital la București in stare foarte grava, era foarte aproape sa moara, si eu nu puteam sa ma duc la spital pentru ca trebuia sa termin turneul, nu era nimeni acolo sa ma ajute. Nu stiu cati ar fi facut asta.