Tenergy 05 uzură

Eslex

rookie
boboc
Scor reacție
0
Buna seara!

As avea o intrebare legată de uzura fețelor Tenergy 05.Am achizitionat la inceputul lunii Ianuarie un lemn buttefly Timo Boll ALC cu fețe tenergy 05. Sunt foarte mulțumit deocamdată, dar avand in vedere ca joc tenis de 3 /4 ori pe saptamana minim 2 ore,m-ar interesa uzura fețelor, adică când incep să isi piarda proprietățile.... Deocamdata atât am observat ca pe fata de forehand exact in mijloc s-a decolorat puțin fața si parcă dupa 15 seturi isi pierde puțin din spin si dupa refreshing isi revine. Jocul meu este ofensiv. Am auzit ca la un joc intens de 3 ori /sapt in max 6 luni ar trebui sa schimb fețele! Astept răspunsuri relevante de la utilizatori de Tenergy 05. Vă mulțumesc frumos. Cu stima.

Ultima editare:
Depinde de mai multi factori:umiditatea din sala,praful ,forta de lovire,transpiratia de pe mana,felul cum sunt pastrate fetele,daca sunt curatate cu solutie de curatat!daca jucati de 4 ori pe saptamana in mod normal le puteti schimba o data la 3-4 luni!

Trimis de pe al meu SM-J600FN folosind Tapatalk

Sunt sigur ca sunt mulți factori exteriori care influențeaza, praful ii minim, paleta este curatata dupa fiecare joc si sunt păstrate corect cu folie la caldura, loviturile sunt destul de puternice. Mulțumesc de raspuns.

Multe lucruri duc la deterioararea fetelor, oricum dupa 6 luni de joc isi pierde mult din calitatea topsheetul, trebuie sa le lipesti mai des pentru ca nici buretele nu-si mai face treaba.

Sa înțelegem ca cele care se vând SH după "2 luni" de utilizare in realitate peste 1 an sau a 3-a mana, nu merita nici 10 lei ?

Joc cu Tenergy 05 de aproape 2 ani. Inainte cred ca am probat peste 20 de tipuri de fete soft (unele noi, altele Sh). De departe 05 mi se par cele mai durabile. O tenergy noua jucata de 3-4 ori pe saptamana arata dupa 2 chiar 3 saptamani impecabil, cu altele am patit ca dupa 2 saptamani sa arate ca o Tenergy 05 dupa 2 luni. Nu degeaba Butterfly pastreaza pretul foarte mare la 05 si majoritatea jucatorilor folosesc aceasta fata (vazusem o statistica in care 05 avea cam 30 la suta si gama Tenergy se apropia la 50% din preferintele jucatorilor). Pierderea in performanta este foarte lenta fata de alte fete care merg bine si foarte bine timp de 2 luni dupa care esti fortat sa le schimbi pentru ca nu se apropie deloc fata de performanta initiala, spre deosebire de un Tenergy 05 care chiar si dupa 6 luni ar avea performanta superioara acestora. Unii probabil nu ar fi de acord cu cele spuse mai sus. Personal imi doresc sa apara o alternativa la 05 ca sa oblige Butterfly sa-i scada pretul; deocamdata nu a aparut.

Buna seara!

As avea o intrebare legată de uzura fețelor Tenergy 05.Am achizitionat la inceputul lunii Ianuarie un lemn buttefly Timo Boll ALC cu fețe tenergy 05. Sunt foarte mulțumit deocamdată, dar avand in vedere ca joc tenis de 3 /4 ori pe saptamana minim 2 ore,m-ar interesa uzura fețelor, adică când incep să isi piarda proprietățile.... Deocamdata atât am observat ca pe fata de forehand exact in mijloc s-a decolorat puțin fața si parcă dupa 15 seturi isi pierde puțin din spin si dupa refreshing isi revine. Jocul meu este ofensiv. Am auzit ca la un joc intens de 3 ori /sapt in max 6 luni ar trebui sa schimb fețele! Astept răspunsuri relevante de la utilizatori de Tenergy 05. Vă mulțumesc frumos. Cu stima.

salut!

vei observa/simti o uzura deranjanta cand mingea o sa-ti patineze pe topsheet. acel "CAND", cum s-a spus anterior, depinde de multi factori, externi cat si umani. nu exista ceva general valabil. fiecare isi pastreaza diferit fetele, de aceea si "viata" lor difera. PS: ti-as recomanda sa nu-ti stergi fetele cu solutie "dedicata"...foloseste apa, ca este sfanta!

Mulțumesc mult de răspunsuri acum stiu la ce sa fiu atent!

- - - Actualizat - - -

Folosesc solutia de curățat de la la butterfly si spin refreshul tot de la ei!

Folosesc niste fete haifu whale de vreun an jumate
2 ore jumate, de doua ori saptamanal
la fel de bune ca in prima zi

Nu ii vad relavanta!discutia era despre tenergy .....

Probabil drept suport pentru paharul cu bere ...... iar pentru menținerea elasticității ...... paharul se va goli de cel puțin 12 ori pe oră .......

mergeti cu valul, si dati hartia de 500 o data la trei luni.

hai ...

Lucrurile sunt f simple...Domnul care deschis topicul l-a deschis pt a fi ajutat...

salut!

vei observa/simti o uzura deranjanta cand mingea o sa-ti patineze pe topsheet. acel "CAND", cum s-a spus anterior, depinde de multi factori, externi cat si umani. nu exista ceva general valabil. fiecare isi pastreaza diferit fetele, de aceea si "viata" lor difera. PS: ti-as recomanda sa nu-ti stergi fetele cu solutie "dedicata"...foloseste apa, ca este sfanta!

Pai nu prea văd cum ?apa sfințită? poate dizolva urmele de transpiratie și grasime de pe fată! Orice s-ar spune, doar cu soluțiile ?dedicate? se poate asigura curățenia perfectă a feței.

Pai nu prea văd cum ?apa sfințită? poate dizolva urmele de transpiratie și grasime de pe fată! Orice s-ar spune, doar cu soluțiile ?dedicate? se poate asigura curățenia perfectă a feței.

va salut,

parerile sunt impartite. folosesc apa in urma recomandarilor pe care le-am primit, atat de la jucatori amatori, cat mai ales de la fosti jucatori profesionisti. inclusiv pe anumite forumuri externe se recomanda folosirea apei ca fiind cea mai friendly pentru prelungirea vietii topsheet-ului. ba mai mult, sunt pareri care sustin explicit ca "solutiile dedicate" strica topsheet-ul.
PS: pe de alta parte, sunt sigur ca asta e un subiect interminabil...sunt si vor fi mereu pareri pro si contra atat pentru utilizarea "solutiilor dedicate" cat si pentru "apa", asa ca fiecare procedeaza cum considera...

Am vazut in multe cazuri ,chiar si la jucatori profesionisti ca "aburesc,sufla"pe fetele paletei ,apoi sterg "abureala" rezultata cu podul palmei.Inseamna ca stiu ei ceva ,pozitiv in acest sens."Aburul"prin suflare este tot un fel de "apa personalizata".

Am vazut in multe cazuri ,chiar si la jucatori profesionisti ca "aburesc,sufla"pe fetele paletei ,apoi sterg "abureala" rezultata cu podul palmei.Inseamna ca stiu ei ceva ,pozitiv in acest sens."Aburul"prin suflare este tot un fel de "apa personalizata".

Jucătorii pro nu au nevoie de operațiuni de întreținere a fetei (ei schimba fetele foarte des, materialele le primesc de la club, nu dau 2 bani pe întreținerea fetelor și păstrarea lor o perioada cât mai îndelungata, deoarece durata de viata a fetelor lor este undeva la 1-2 luni (cel mult, cred ca sunt optimist)... iar aceasta se tocește de la joc, nu din cauze ce ni se pot imputa noua, jucătorilor amatori (praf, condens, transpirație, grăsimi, etc). "Aburitul" paletei este doar pentru a curata fata respectiva, pe moment, în timpul jocului, deoarece ei nu folosesc bureței, soluții sau alte chestii (și nu au voie sa folosească nimic în timpul undei partide oficiale)...

Subiecte similare

Back
Sus